Blizu Dunava, u centru poslovne i moderne zone pulsirajuće metropole Beograda, nalazi se Hotel Falkensteiner, jedan od najprestižnijih hotela u prestonici i na Balkanu. Hotel je deo istoimenog austrijskog lanca hotela, koji označava luksuzne hotele visoke klase.

U blizini i centra grada, odlično povezan sa aerodromom, hotel nudi moderan dizajn, komfor, kao i vrhunsku uslugu. Sa svojom futurističkom fasadom, hotel spolja zaista izgleda imresivno. Međutim to je samo početak. Pravi entuzijazam počinje kada prvi put uđete u Falkeinsteiner Hotel u Beogradu.

Ovaj savršeno uspešan spoj tradicije i modernizma hotel duguje svom svetski poznatom arrhitekti, Borisu Podrecci.

Pored lako dostupne lokacije Hotela, prednost je i veliki parking prostor ispred Hotela kao i podzemna garaža.

Kao takav, hotel je savršeno mesto za obeležavanje svih tipova proslava, korporativnih događaja, team building-a, svadbenih proslava i svih drugih lepih trenutaka. Manje događaje i koktele možete održati u našem restoranu “Pink Topaz” dok za veće svečanosti preporučujemo  svečanu salu “White Pearl”.

U našem restoranu, gosti imaju priliku da isprobaju savršenu kombinaciju Internacionalne kuhinja sa dodirom tradicionalne Srpske kuhinje, obogaćenu savremenim i urbanim jelima.

Pridružite nam se, očekujemo vas u Hotelu Falkenstainer.

Na upit.

Lokacija - Hotel Falkensteiner