Iznajmljivanje kluba u  centru grada za vašu proslavu. Klub Bombo Dzej je potpuno nov i moderno opremljen klub. Nalazi se na idealnoj lokaciji, u samom centru Beograda, na 20 metara od Knez Mihailove ulice.
Odlično je povezan autobuskim linijama iz svih delova grada.

Vlasnik po kome klub i nosi ime je čuveni pevač Džej Ramadanovski. Poznat je kao odličan pevač i sjajan zabavljač, a kakav je domaćin najbolje govori ogroman broj zadovoljnih gostiju i stotine uspešno organizovanih proslava u ovom klubu.

Enterijer je urađen u kombinaciji mermera i drveta. Na raspolaganju su vam barski stolovi, visoka sedenja kao i veliki broj kožnih separea.  Broj rezervacija se može menjati u zavisnosti od broja gostiju i važih želja.

Klub poseduje najsavremeniju rasvetu i ozvučenje po uzoru na najbolje svecke klubove. Atmosfera koju ćete osetiti u Bombu je neponovljiva, a ugostiteljska usluga toliko profesionalna da čak ni najzahtevni gost neće imati zamerke.

Idealan je za manje, ali i veće proslave i prima od 50 do 250 gostiju, koliki mu je pun kapacitet.

Klub Bombo Dzej najčešće se izdaje za:
  • Dečiji rođendani
  • Punoletstva
  • Žurke
  • Monačke i devojačke večeri
  • Diplomske većeri i sl.

Ukoliko je Vaš događaj specifičniji i zahtevniji kontaktirajte nas i zajedno ćemo doći do idealnog rešenja.

Profesionalno i stručno osoblje stoji vam na raspolaganju u svakom trenutku kao i uigran tim menadžera koji su tu samo sa jednim ciljem, a to je da učine sve da vaš događaj bude upravo onakav ste zamislili i da vaši gosti dožive maksimalno uživanje u ovom prelepom klubu.

Uz zakup lokala dobijate kompletnu organizaciju, kao i osoblje koje čine menadžer, konobari i šankeri, obezbeđenje, di džej i fotograf.

Ukoliko žetite naše dodatne usluge kao: angažovanje benda, profesionalno fotografisanje, ketering i sl. ponude možete pogledati ovde

Iznajmljivanje kluba u terminima od 00 do 24h!
Klub možete pogledati svakog dana u periodu od 18h do 22h uz prethodno zakazivanje telefonom.
Stojimo Vam na usluzi Klub Bombo Dzej.

 

Cena zavisi od vrste proslave i broja gostiju

Lokacija - Klub Bombo Džej