1. Želite da vaš rođendan bude najglamurozniji do sada? Ukoliko tražite kvalitetno i atraktivno mesto gde biste obeležili i proslavili Vama drage trenutke, klub Mala Scena može biti idealno rešenje. Nalazi se na veoma atraktivnoj lokaciji u centru Beograda u Sarajevskoj ulici br. 26, sa velikim javnim parkingom ispred lokala.

Klub Mala Scena Otvoren februara 2012. brzo je postao omiljeno mesto među mladima. Naročito kada su u pitanju poslave rođendana. Pored rođendana ovo je idealno mesto i za proslave diplomskih večeri, godišnjica, privatnih žurki, promocija, matura i sličnih proslava. Ovo mesto je prepoznatljivo po kvalitetnoj ugostiteljskoj usluzi i odlučnom provodu. Ubeđeni smo da ćete iz našeg kluba poneti samo lepe uspomene koje ćete rado prepričavati svojim prijateljima i rado ih se sećati!

Klub Mala Scena
 je nedavno potpuno renoviran. Sada je još više prilagođen svima koji su tu sa ciljem da se ludo i nezaboravno provedu. Idealan je za manje proslave do 50 ljudi za koliko se najčešće iznajmljuje.
Takođe je pogodan i za veće žurke do 250 gostiju koliki mu je maksimalni kapacitet.

Organizacija proslave je vrhunska i ulazi u cenu iznajmljivanja, kao i osoblje: konobari, šankeri, di džej, obezbeđenje. Iventar uključuje veliki broj separee, visoka sedenja, barske stolove, rasvetu i ozvučenje. Prilikom organizacije svoje proslave možete doneti svoje piće. Ukoliko želite možemo dogovoriti opciju neograničenog pića po osobi po simboličnim cenama.

Ukoliko su Vam potrebne neke od naših dodatnih usluga kao: muzički bendovi, profesionalno fotografisanje / snimanje, dekoracije, animacije, ketering, torte / kolači, iznajmljivanje rasvete i ozvučenja, iznajmljivanje limuzina i sl. našu ponudu možete pogledati OVDE.

Napomena:

Ukoliko želite za pogledate lokal obavezno se najavite. Klub se iznajmljuje po terminima i ne radi preko dana. Najbolji period  za gledanje kluba je od 17h do 22h. Dovoljno je da se najavite par sati ranije.
Stojimo Vam na usluzi klub Mala Scena!

Cena zavisi od vrste proslave i broja gostiju

Lokacija - Klub Mala Scena