Klub Premium je novootvoreni klub u centru grada, nalazi se na mestu nekadašnjeg Light bar-a. Pogodan je za organizovanje različitih proslava do 100 gostiju, a najučestalije su proslave 18. i dečijih rođendana. Ovde takođe možete organizovati svoje momačke i devojačke večeri, privatne žurke i sl.  U toku dana možete iznajmiti prostor za sastanke i neobavezno druženje sa kolegama.

Od inventara klub poseduje veliki broj separea, barskih stolova sa stolicama, ozvučenje i vrhunsku rasvetu sa LED sistemom.

Ukoliko želite da vam se gosti opuste i uživaju u trajanju proslave klub Premium je idealno mesto jer klub vode profesionalci koji svakom gostu posvećuju maksimalnu pažnju i trude se da im ispune sve želje.

Pored iznajmljivanja kluba možemo nam prepustiti i kompletnu organizaciju Vaše proslave. U želji da Vas poštedimo nepotrebnog stresa koje organizacija proslave nosi sa sobom obezbedićemo vam: kompletno osoblje, obezbeđenje, muziku (bilo da želite dj ili bend), distribuciju pića i hrane, dekoraciju, profesionalno fotografisanje i snimanje i sl.

Klub Premium se izdaje svim danima, a ukoliko želite da pogledate prostor pre rezervacije budi te slobodni da nas kontaktirate.

cena 300€ – uračunato osoblje, obezbeđenje i dj

Lokacija - Klub Premium