Klub Tuluz Lotrek je sjajno mesto, i klub koji odiše francuskim šarmom, a nalazi se u Resavskoj ulici, blizu Crkve Svetog Marka. Ono po čemu se ovo mesto razlikuje od drugih prostora definitivno je njegov enterijer. Inspirisan zivotom i radom čuvenog francuskog slikara Andri de Tuluz-Lotrek- a. Boravkom u klubu osećaćete se kao da se nalazite u samom centru Pariza. Ovaj klub je namenjen raznim tipovima proslava!

PROSLAVA PUNOLETSTVA

Ovo mesto je idaelno za proslavu ovog tipa jer ćete na nezaboravan način, pod okriljem francusko umetničkog ambijenta upriličiti slavlje svog punoletstva, a na plesnom podijumu igrati i slaviti duboko u noć.

PROSLAVA ROĐENJA

Najbitniji i najveseliji dan za svakog roditelja je rođenje deteta. To je jedan od najvažnijih dana u vašim životima! Toplo Vam preporučujemo da proslavu organizujete u ovom klubu koji odiše francuskom otmenošću i sa stilom i u veselju proslavite ovaj predivan dan!

PROSLAVA MOMAČKIH I DEVOJAČKIH VEČERI

U ovoj prelepom klubu, organizujte i proslavite momačko ili devojačko veče! Klub Tuluz Lortek je pravo mesto za slavlje kultnih večeri pred venčanje. To je veče o kome će se uvek pričati, ali u tajnosti! U ovom prelepom ambijentu proslavite sa vašim voljenima, i ispratite ih kako dolikuje u magični svet
sudbonosnog “DA”.

PRIVATNE PROSLAVE

Klub Tuluz Lotrek pruža usluge organizovanje svih proslava do 130 gostiju, a menadžment kluba će se pobrinuti da se svaki Vaš gost odlično provede. Sa tradicijom preko 10 godina i na stotine uspešno organizovanih događaja budite se sigurni da će Vaša proslava proći besprekorno.

 

 

Cena zavisi od vrste proslave i broja gostiju

Lokacija - Klub Tuluz Lotrek