Smeštena u bajkovitom okruženju na samoj obali reke Save, Villa Sava Platz locirana je na velikoj parceli lepote i mira. Savršena je za nekoliko parova ili više porodica koje žele odmor ili pak žele da zajedno obeleže i proslave svoje bitne trenutke.

Lokacija ne može biti bolja. Smeštena na idiličnom delu obale gde nema gužve, gusto pripijenih kuća ili splavova, prekoputa se nalazi samo prelep šumoviti pejzaž, a opet na samo 10 minuta (7 km) od Ade ciganlije, ova elegantna kuća udaljena je 25 minuta vožnje od centra Beograda.

Sava Platz nije obična kuća za izdavanje u pitanju je jedinstveni koncept koji se sastoji iz 4 celine – Restoran/bar – Apartmani sa pogledom na Savu – Bašta – Splav.

Unutrašnjost vile podeljena je na dva sprata. Prvim dominira restoran sa barom od 175kvm (+30kvm kuhinja i toaleti) koji je uređen stilskim unikatnim nameštajem a pažnja prema detaljima i lepoti je izuzetna. Kapacitet restorana je 40 sedećih mesta. Na spratu su tri apartmana od kojih dva imaju zasebno kupatilo, a svaki ima svoju malu kuhinju, dok se u restoranu nalazi muski i zenski toalet za goste. Dva apartmana su prostrana od 35kvm, u oba se nalazi po jedan francuski ležaj i po jedna garnitura na razvlačenje pogodna za spavanje za 2 osobe i imaju izlaz na veliku terasu orijentisanu ka reci. Treći manji apartman ima 20kvm u njegovom sklopu se nalazi king size krevet dimenzija 200×200. Ukupan broj spavaćih mesta je 10.

Ispred kuće nalazi se bašta u hladu topole gde možete komforno smestiti 40 gostiju. Bašta je opremljena udobnim stolovima, stolicama, ležajlkama za idilično uživanje na Savi.

Iz bašte vodi mostić na splav  na kome se nalazi kućica a u njenom sklopu šank, veliki frižideri, priključak za struju, toalet, spoljni tuš, dakle sve što vam treba da dok uživate na splavu ne morate odlaziti do kuće. Ispred kućice na prednjem delu splava nalazi se velika terasa koja po želji može biti natkrivena belom tendom, na terasi na raspolaganju gostima je više ležaljki, stolova, stolica.

Gostima na raspolaganju je profesionalno JBL ozvučenje, uplaćen Deezer i Youtube Premium, odličan Wi-Fi signal, klima u 2 apartmana i u restoranu. Čaše, tanjiri i escajg za 40 osoba. Isped se nalazi parking za 20 vozila.

Za Vas možemo organizovati ketering, piće, personal, dekoraciju, voznju brodom, limuzine, autobuski prevoz i sve ostalo što mislite da Vam može zatrebati za vašu savršenu proslavu!

Pozivamo Vas da iskusite čari Sava Platz-a!

Odmor do 10 osoba: Radi dani – 200 € / Vikend dani – 250 €

Proslava do 20 osoba:Radni dani – 250 € / Vikend dani – 300 €

Proslava do 40 osoba  – 350  €

Napomena: Za proslave do 15 osoba neohodno je angažovati konobara  – 4000 din. (8h)

Za proslave do 25 osoba neophodno je angažovati 2 konobara, odnosno za proslave do 40 osoba 3 konobara.

Lokacija

Kontaktirajte nas