U prilici smo da vam ponudimo objekat jedinstven zbog svog vrhunskog koncepta,  koji objedinjuje restoran, kafić ali i noćni klub u kome provod traje celu noć.

Splav Lahor nakon više od decenije poslovanja je postao prepoznatljivo mesto u gradu i sinonim za dobru zabavu. Lokacija je lako dostupna iz svih pravaca, nalazi se na Savskom keju iza Sajma, pa su gosti u mogućnosti da parkiraju veći broj vozila besplatno ispred samog splava ili po potrebi da koriste usluge javnog parkirališta na sajmu.

Splav Lahor nudi kompletnu uslugu organizacije proslave, nudi vrhunsku kuhinju, profesionalnu organizaciju personala, pića, dekoracije, ali isto tako Splav Lahor vam pruža mogućnost da samo zakupite prostor i sami organizujete svoju proslavu uz svoj ketering, piće itd. Vama na usluzi!

Zbog svog koncepta Splav Lahor je idealno mesto za proslavu rođendana, organizaciju bilo kog tipa žurke ali isto tako i za ozbiljnije svečanosti, venčanje, korporativnu proslavu, krštenje ili za poslovni ručak, team building i slično.

U restoranskoj postavci Splav Lahor može ugostiti do 120 osoba, dok u koktel postavci sa barskim stolovima taj broj može ići i do 200 gostiju.

Sve što zamislite mi možemo da sprovedemo u delo.

Očekujemo vas!

400 €

Lokacija - Splav Lahor