Sweet & Salty restoran

Proslavite rođendan ili vama poseban dan u jedinstvenom ambijentu “Sweet & Salty” restorana.

U Sweet & Salty restoranu možete da ugostite i do 100 odraslih osoba, ali je idealan i za manje dečije rođendane sa 30ak odraslih i većim brojem dece.

Prijatan ambijent, velika dečija igraonica, prostor za animatore, bogata hrana iz naše kuhinje su preporuke da nam ukažete poverenje i uverite se u kvalitet koji nudimo.

Dostupni smo za sva vaša velika i mala slavlja, javite se da vas ugostimo u srcu Novog Beograda, kod Beogradske arene.

Vaš Sweet & Salty

Igraonica Četiri kule

Dečija igraonica Četiri Kule nalazi se u neposrednoj blizini Plavog mosta i adekvatno zadovoljava potrebe dece različitog uzrasta za igrom i zabavom. Kreativno i maštovito dizajniran prostor koji se prostire na dva nivoa i obuhvata 250m2, kreiran je u saradnji sa arhitektama i dečijim pedagozima, kao i roditeljima.

U veselo uređenom prostoru živnih boja, koji obiluje dnevnom svetlošću, dočekaće Vas ljubazno osoblje koje je uvek spremno za igru. Centralno mesto u igraonici zauzima lavirint u obliku četiri kule koji je namenjen svim pravim avanturista.

Za najmlađe drugare rezervisan je pažljivo uređen prostor za bebe, u kome se nalazi bebi bazen, razne penjalice, spuštalice i drugi didaktički elementi na kojima mogu razvijati svoje veštine.

Sve ljubitelje igrica oduševiće xBox 360 konzola sa kinektom i najaktuelnijim igricama, kao i karaoke partydisko animacija. Sa željom da razvijamo kreativnost i maštu naših drugara organizujemo likovne i muzičke radionicefacepainting, kao i raznovrsne društvene igre u kojima rado učestvuje i naše osoblje.

Dečija igraonica Četiri Kule organizuje najlepše proslave rođendana, po promotivnim cenama. Naša ponuda obuhvata zakup prostora u trajanju od 2,5 sata, zatvorenog tipa samo za Vas i Vaše goste.

Igraonica Baloo Brown

Dečija igraonica Baloo se nalazi u Ulici Grcica Milenka 56, namenjena za decu uzrasta od 1 do 12 godina. Rođendaonica je tematski urađena uz mnogo mašte od najkvalitetnijeg materijala i podseća na dzunglu.
Prostire se 300 m2 na dva nivoa i predstavlja veliki izazov kako za najmlađe drugare tako i za one starije.
Uz profesionalno osoblje, smeh, zabavu, pevanje  i druženje proslava se pretvara u bajku koja ce ostati najlepša uspomena svakog mališana.

Pored dece pažnju smo posvetili i prostoru za roditelje gde će u prijatnom moderno opremljenom ambijentu moci da uzivaju u proslavi.

Igraonica Mlekce

U luksuzno opremljenom ambijentu strogog centra grada u Ulici Balkanska 2 samo za vas smeštena je igraonica Mlekce, kraljevstvo zabave.

Moderno opremljena igraonica je mesto koje ispunjava sve želje mališana. U magičnom prostoru  i osvetljenom ambijentu mališani se mogu igrati u trodimenzionalnom lavirintu, toboganima, dečijim kuhinjicama, frizerskim salonima, fudbalskom i košarkaškom terenu, diskoteci, game room-u, odeljku za bebe, edukativno-kreativnom kutku i prostoriji za predstave. Uz prijatno osoblje  i idealan prostor napravljen za zabavu svaka proslava ce biti nezaboravna.

 U skolopu igraonice se nalazi deo za roditelje u kojem mogu uživati u odličnoj hrani i picu a koji im omogučava da u svakom trenutku posmatraju svoju decu. Takođe igraonica ima baštu pa u prelepim sunčanim danima dok se vaša daca ludo provode možete se prepustiti prijatnom ambijentu okruženom zelenilom i poglednom na Beograd.