Hotel Majesitc

Hotel Majestic se nalazi u samom srcu Beograda još od 1936. godine. Smatra se jednim od simbola Beograda. Zaštićen je kao jedna od istorijskih znamenitosti Beograda. Hotel je prva art deko zgrada ove vrste u glavnom gradu koju je projektovao arhitekta Milan S. Minić, ujedno i prvi vlasnik hotela. Hotel Majestic je njegov najznačajniji rad u skladu sa tadašnjim evropskim standardima. Zgrada je spoj arhitekture, vizuelne i primenjene umetnosti što se može uočiti i u načinu na koji je celokupan enterijer urađen.

Veliki Salon

U salonu se nalaze slike od neprocenjivog značaja , neke datiraju još od osnivanja hotela 1936.godine, a neke su čak i iz vremena pre osnivanja. Uživajte u piću, ručku ili večeri, okruženi bogatom istorijom i prefinjenošću.

Uputute se u naš salon na kafu ili probajte naš specijalni tartar biftek pripremljen samo za vas, direktno na vašem stolu. Kapacitet: 200 mesta.

Svečana Sala

Svečana sala je pre svega namenjena za venčanja  i ostale posebne događaje u vašem životu. U Sali se služi i hotelski doručak. Kapacitet: 150 mesta.

Glavna konferencijska sala

Naša renovirana konferencijska sala na drugom spratu hotela, sa kapacitetom od 150 mesta, opremljena je najmodernijom tehnologijom i poseduje dve prevodilačke kabine. Tu smo da vam pomognemo da organizujete vaš uspešan poslovni sastanak ili seminar. Takođe nudimo uslugu keteringa za događaje organizovane u konferencijskoj sali.

Hotel Šumadija

Hotel Šumadija vam nudi veliki izbor prostorija u zavisnosti od broja gostiju. Bilo da organizujete banket za stotinu ljudi ili privatnu večeru za desetoro, možete računati na ukusni dekor, personalizovane menije, vrhunsku kuhinju i uslugu sa stilom prilagodljivog, profesionalnog i prijateljski raspoloženog osoblja, u potpunosti posvećenog zadovoljenju gostiju.

Uz vas će biti profesionalno i ljubazno osoblje koje će vaš dan učiniti danom za pamćenje. Tu smo da vam pružimo sve neophodne savete.

Naše stručno osoblje će vam pomoći pri izboru jelovnika i karte pića, dok su naši kuvari tu da vam pripreme domaće i internacionalne specijalitete  koji ce zadovoljiti sve vaše ukuse.

  • Kapacitet sale do 150 ljudi.
  • Postoji mogućnost organizacije manjih svadbenih ručkova i intimnijih događaja.
  • Hotel se nalazi u neposrednoj blizini  gradske opštine.

Aria Event Centar

Aria Event Centar je najlepše mesto i najbolji izbor za proslavu vaših posebnih, važnih i srećnih trenutaka.

Neka vaš trenutak slavljem traje ceo dan i celu noć, Aria Event Centar će se pobrinuti da na najbolji mogući način proslavite svaku vašu želju!

Ukoliko želite da proslavite venčanje, ovaj ekskluzivan prostor ća vas oduševiti jer će vaše slavlje biti iznad svakog nivoa.

Idealno mesto za korporativne proslave u kojem ćete obeležiti uspešne poslovne poduhvate i  proslaviti ih sa kolegama i saradnicima.

Takođe, krštenja kao i proslavu punoletsva odnosno – svakog rođendana, svojim gostima učinite nezaboravnim momentom u njihovim i vašim životima a o kojim proslavama će se nadasve pričati još dugo.

Najlepše trenutke provedite u besprekornom ambijentu Aria Event Centra!

Uverite se u naš kvalitet!

Vaš siguran i odličan izbor svake proslave je upravo Aria Event Centar.

Hotel Slavija

Hotel Slavija sa svojom dugogodišnjom tradicijom, postao je prepoznatljiv brend za sve one koji žele da organizuju fantastične proslave svakog tipa!

U sklopu hotela postoje 2 restorana i 6 koferencijskih sala za organizovanje raznovrsnih događaja.

Proslavite Vaše venčanje u Hotelu Slavija! Proslavite svoje najsrećnije trenutke, lične radosti i nove početke. Odlična usluga, prijatan ambijent i naše ljubazno osoblje učiniće Vaše venčanje nezaboravnim.

Hotel Slavija u Beogradu daje vam sve na jednom mestu – od odlične organizacije koja je rezultat dugogodišnjeg iskustva našeg osoblja, ugodnog okruženja, besprekorne usluge, prefinjene dekoracije, do velikog izbora svadbenih torti i specijaliteta sa našeg bogatog menija. U ponudi imamo i  fotografa koji će zabeležiti najlepše i najvažnije trenutke slavlja Vašeg venčanja.

PANORAMA RESTORAN

Restoran se nalazi na 7. spratu Slavija Garni hotela u centru Beograda i ima predivan pogled na grad.
Kapacitet restorana je 130 mesta, a poseduje i otvorenu terasu sa dodatnih 50 mesta.
Ukoliko Vam dodatna mesta nisu potrebna, terasa je idealna za održavanje ceremonije venčanja u proleće, leto ili jesen.

RESTORAN FOUR SEASON

Restoran „Four Seasons“ u hotelu Slavija ima kapacitet od 250 mesta. Kompletno renoviran prostor, prijatna atmosfera i odličan izbor hrane će Vašu proslavu učiniti nezaboravnim.
Ovaj restoran je prepoznatljiv kao idealno mesto za organizaciju venčanja i drugih vrsta svečanosti.

U sklopu hotela postoji više sala različitih kapaciteta i toplog ambijenta za proslavljanje.
Prostori ovih restorana je idealan za organizovanje proslava i za održavanje: venčanja, korporativne proslave, konferencija i poslovnih sastanaka, 18. Rođendan, prezentacija i seminara.

 

Hotel Prestige

Ovaj moderan i elagantan hotel smešten je na mirnoj lokaciji, i okružen najpoznatijim beogradskim parkovima i izletištima. Hotel Prestige se nalazi neposredno pored hipodroma, i golf terena na manje od 3 km udaljen je od jezera Ade Ciganlije i šume Košutnjak.

Hotel Prestige u svom sastavu, kao deo sadržaja, poseduje 2 predivne sale za potrebe organizacija raznih vrsta događaja, proslava, venčanja, svadbi, rođendana, imendana, punoletstva, poslovnih proslava, seminara i preyentacija, dočeka novih godina i sl.

Veća sala ima kapacitet do 350, a manja do 250 gostiju. Sale su međusobno povezane, ali se pregrađuju prvoklasnim zvučnim izolatorima prema zahtevima naših gostiju. Obe sale, dakle imaju nezavisne ulaze, toalete, garderobe, šankove itd. Kada spojimo ove dve sale, dobija se jedinstven komforan prostor kapaciteta 600 gostiju, sa sjajno organizovanom infrastrukturom za proslave na[ih gostiju!

U sastavu Hotela nalazi se restoran BASK, kafe aperitiv bar, zimsko-letnja bašta i igraonica. Hotel Prestige predstavlja idealan prostor za organizovanje proslava, seminara, različitih prezentacija i promocija, koktela, poslovnih treninga…Bask restoran pleni tradicijom dugom preko pola veka i brižljivo negovanom boemskom reputacijom. Moderno dizajniran, elegantan i otmen restoran Vam nudi vrhunski gastronomski ugođaj, opuštenu i prijatnu atmosferu za druženje uz najbolja vina i odabranu muziku.

U sastavu sala, nalazi se sjajno opremljena igraonica. Pravi raj za najmlađe.

Hotel Prestige ima i obezbeđen parking prostor za preko 200 vozila,  sa 24h-im video nadzorom.

Ceo hotelski kompleks pokriven je WiFi-ijem, na korišćenje našim gostima.

Imajući u vidu i konferencijske kapacitete našeg hotela, ovo je definitivno pravo mesto za organizovanje i poslovnih proslava i događaja.

Kongresni centar

Omogućavamo Vam visoko profesionalno organizovanje konferencija, seminara, prezentacija, promocija, gala večera, prijema i sličnih događaja. Naš kongresni centar čine 2 konferencijske sale sa kapacitetom do 40 i 120 osoba. Sastavni deo kongresnog centra je i banket sala sa kapacitetom do 400 osoba.