Splav Na Dan Sava

Splavovi na reci Savi tokom letnjeg perioda su prava oaza za beg iz grada i uživanje u savršenom danu na reci, uz sunčanje, roštilj, dobro društvo i svi koji vole reku dobro znaju da su najlepši zalasci sunca upravo na Savi.

Splav Na Dan Sava je moderno dizajniran splav čiji je enterijer kompletno renoviran 2020. godine. Za jedan objekat ovog tipa splav je vrhunski opremljen, poseduje klimu, wifi, veliki TV, kafe aparat, kompletan kuhinjski pribor (čaše, tanjiri, escajg itd.) , frižider, i dovoljno stolova, stolica, ležaljki za vaše komforno uživanje.

Imaćete utisak da se uopšte ne nalazite u Beogradu dok uživate sklonjeni od gradske buke. A zapravo je civilizacija na samo par koraka od vas s obzirom da se splav nalazi na keju u Bloku 45, a Maxi prodavnica i parking je na samo 5 minuta hoda od vas, šta god da vam zatreba.

Na splavu može spavati komforno 4 osobe + 2 na pomoćnim ležajevima.

Maksimalan broj ljudi koje možete preko dana okupiti na splavu je 12.

Splav Na Dan Sava splav je vaša lokacija za savršen sunčan dan kakav zaslužujete.

Danube Lux

Vila Danube Lux je jedan od retkih objekata u ponudi koji ne pleni samo lepotom svoje spoljašnosti bazena, prirode i dodatnih sadržaja. Sam boravak u moderno dizajniranim prostranim apartmanima ove Vile je poseban doživljaj.

Da li već zamišljate sebe kako se opuštate u bazenu dok uživate u pogledu na Dunav, ili pravite predah zavaljeni ispod baldahina okruženi prirodom i predivnim pogledom.

Vila Danube Lux sadrži bazen, odmaralište sa baldahinima i predivno uređene travnate površine oko bazena sa dovoljnim brojem mesta za sedenje i ležaljki. Gostima je na raspolaganju i zidani roštilj. Sa celog kompleksa vile kao i iz bazena se proteže bajkovit pogled na reku Dunav.

Unutrašnjost vile je jako moderno dizajnirana i dekorisana i datira iz 2020. godine tako da su svi apartmani novi. Danube Lux vila ima dva dvokrevetna apartamana i dva četvorokrevetna apartmana (svi apartmani su prilično komforni). Idealna je za boravak 12 odraslih osoba, po potrebi možemo organizovati dodatne ležaje za decu.

Svi apartmani imaju klimu i Wi-Fi.

Sama lokacija vile je prava oaza da se sklonite od gradske gužve. Vila se nalazi u centru naselja Novi Banovci na 20km od Beograda i 22km od Aerodroma Nikola Tesla. Organizujemo transfer do/od aerodroma.

Vila poseduje privatni parking za goste.

Pored same vile se nalazi restoran domaće kuhinje i kafe picerija.

Vila Rose

Vila Rose je kuća za odmor, uređena sa puno pažnje, u okolini Beograda. Kuća se nalazi 7km od naselja Barič odnosno 30km od centra Beograda. Ova vila je savršeno utočište za one koji žele uživati u opuštajućoj atmosferi, okruženi prirodom i čistim vazduhom, daleko od gradske buke.

Gostima je na raspolaganju veliki bazen i lepo uređen prostor za odmaranje oko bazena sa ljuljaškom, ležaljkama i suncobranom.

Vila Rose ima prostrane sobe i dnevne prostore. Svaka od soba ima terasu, sa predivnim pogledom na prirodu. Sa centralne terase pruža se pogled na bazen i Kosmaj planinu. Unutrašnjost kuće je ljupko dekorisana sa etno motivima, kada tome pridodamo prirodno okruženje puno jelki i borova, imaćete utisak kao da odmarate na nekoj od planina a ne na samo 30km od Trga republike.

Vila Rose poseduje kompletno opremljenu kuhinju, klimu i Wi-fi, kao i spolaljašnji tuš radi komfornog uživanja na bazenu.

Pored bazena, našim gostima je na raspolaganju teren za odbojku,stoni tenis, roštilj, mogućnost degustacije kvalitetne domaće rakije kao i šetnja lepo uređenim voćnjakom u kome rastu plodovi od kojih je ona napravljena.

Za svoje vozilo ne morate brinuti jer Vila Rose u dvorištu ima natkriveni parking. Put do same kuće je odličan i asfaltiran bez velikih uzbrdica.

Cena za radne dane (ponedeljak, utorak, sreda, četvrtak) – 110 € po noćenju.

Cena za vikend (petak, subota, nedelja) – 130 € po noćenju.

Minimalan broj noćenja: 2

Tu smo za vas ako su vam potrebne dodatne usluge. Kao što su ketering, dekoracija, torte i slično. Kontaktirajte nas za više informacija.

Vila Relax

Da li želite da popijete šampanjac u đakuziju ili možda želite da plivate nakon relaksacije u sauni! Vila Relax je najbolji izbor ako planirate da se opustite i poklonite sebi savršen dan.

Uprkos svom odličnom položaju na samo 3km od Novog Beograda i 10km od centra Beograda Vila Relax se još uvek može svrstati u „skriveni dragulj“. Vila se nalazi u naselju Ledine, nedaleko od Aqua parka Hollywood. Tokom svog boravka osetićete da ste pobegli iz betonske džungle, dok uživate u miru i predivnom pogledu na prirodu kojom je ovaj objekat okružen.

Ovaj luksuzni objekat krasi veliki spoljni bazen, čijoj se besprekornoj čistoći pridaje velika briga na svakodnevnom nivou. Oko bazena se nalazi uređena travnata površina idealna za opuštanje kraj bazena.

Pored bazena vila raspolaže sa spoljašnjim đakuzijem i saunom.

Unutrašnjost vile je moderno dizajnirana i sastoji se od dnevne sobe i kuhinje u prizemlju i dve spavaće sobe na spratu. Radi totalnog komfora gostiju, objekat poseduje toalet i tuš na oba nivoa.

Vila Relax poseduje privatni parking u dvorištu.

Ne oklevajte da poklonite sebi dan kojeg ćete se rado sećati.

Tu smo za vas ako su vam potrebne dodatne usluge. Kao što su ketering, dekoracija, torte i slično. Kontaktirajte nas za više informacija.