Znamo koliko je zahtevno i izazovno organizovati korporativnu proslavu i o koliko detalja morate da vodite računa.

Prostor za vasu Korporativnu Proslavu - Lokali, Restorani, Klubovi - Beograd 2019
Jedan od najvažnijih zadataka je odabir prostora za proslavu vaše firme, budući da na svakom koraku imate prostor koji je “adekvatan” za tu namenu. Međutim, obično stvari i ne ispadnu kako treba.

Za korporativnu ili poslovnu proslavu lokal je prvi izbor koji treba da napravite, dozvolite da vam predočimo najbitnije stvari vezane za odabir lokala koji će ispuniti Vaša očekivanja. U daljem tekstu ćemo Vas na najbolji način pripremiti i pomoci Vam da organizujete proslavu u prostoru iz snova.

Prvo da bi znali kako izgleda prostor iz snova za Vašu korporativnu proslavu trebalo bi formalizovati tip proslave, više o najčešćim poslovnim proslavama:

 • Proslava kojom želite da odate priznanje, zaposlenom ili lojalnim klijentima
 • Praznična žurka – Nova Godina, Slava preduzeća, itd.
 • Proslava povodom ostvarivanje poslovnog cilja bitnog za vašu kompaniju, može biti: novi proizvod, usluga, novi klijent itd.
 • Poslovna večera povodom uspešnosti tima ili večera dobrodošlice za novog člana tima
 • Konferencija
 • Dobrotvorni događaji na kojima želite da promovišete i sakupite donacije

Nakon sto definišete vrstu korporativne proslave koju želite da organizujete, možete sastaviti spisak gostiju i pristupiti odabiru lokala za vaš dogadjaj.

Pri odabiru lokala za korporativnu proslavu treba da razmatrate sledeće elemente:

 • Kapacitet – da li je prostor prave veličine za vašu proslavu?
 • Lokacija – da li je lako dostupna taxi-em i povezanost sa drugim delovima grada? Ukoliko nije možda će trebati organizovati prevoz za goste ili da im obezbedite noćenje.
 • Oprema – da li je ozvučenje moderno i funkcionalno? Ukoliko nije biće potrebno iznajmljivanje opreme za govore i prezentacije.
 • Fleksibilnost – da li će lokal da napravi paket ponudu koja će odgovarati svim vasim potrebama i zahtevima?
 • I na kraju najvažnije – da li ima WOW efekat?

Bilo da je povod jubilej firme ili sklapanje velikog posla, korporativna proslava je uvek lep i opušten događaj koji svima prija.

Pogledajte listu prostora za iznajmljivanje za korporativne proslave i izaberite onaj koji vašoj firmi najviše odgovara.

Nakon odabira lokala treba da se organizuje hrana, pice, dekoracija, muzika, animacija, raspored prezentacija, raspored sedenja, pozivnice itd. Vise o tome kako da organizujete korporativnu proslavu pročitajte na našem blog postu sigurni smo da ce Vam biti od velike pomoci.
Ukoliko želite da organizaciju prepustite iskusnom timu kontaktirajte nas i mi cemo rado organizovati bilo koju vrstu korporativne proslave za Vas. Saznajte zašto su nam vec mnoge firme prepustile organizaciju njihovih događaja.

Svaki zaposleni treba da zna da je cenjen od svojih pretpostavljenih i što efikasnije možete to da pokažete, bolje rezultate ćete postići od ljudi u vašem timu. Organizujte korporativnu proslavu za vašu firmu, i svoje zaposlene! Proslavite različite događaje, bilo da se oni odnose na vašeg zaposlenog ili samu proslavu firme.

POGLEDAJMO NEKOLIKO VIDOVA KORPORATIVNIH PROSLAVA:
Rođendan vašeg zaposlenog

Najlakše i najjednostavnije proslave za povećanje motivacije zaposlenih jesu proslave rođendana zaposlenog. Organizujte ovakvu proslavu u nekim od klubova ili restorana koji imamo u ponudi!

Lično dostignuće

Zapamtite da vaši zaposleni imaju i svoj život nakon posla. Neki možda imaju supružnika i decu, a neki možda rade i posle posla. Pa zašto ne delite ljubav slaveći svaka mala lična dostignuća koja im se dese u njihovim životima.

Godišnjica zaposlenja

Proslava godišnjice ili decenije rada zaposlenog je jedan od onih događaja koji su najjednostavniji povod za proslavu! Slaveći godišnjicu njihovog zapošljavanja, svakom zaposlenom ćete predstaviti  značaj njihovog prisustva u kompaniji i da će još jedna godina njihovog vremena definitivno zaslužiti proslavu!

Uspešan projekat

Posebno je značajno kada zahvalnost za uspešnost sprovođenja u delo projekta od strane zaposlenih dolazi od njihovih supervizora ili višeg rukovodstva, i to je veoma važan razlog za korporativnu proslavu!

Godišnjica kompanije

Konačno, poslednja proslava koju treba razmotriti obeležava godišnjicu kompanije, od kada je vaša firma počela da radi. Za svakog preduzetnika, proslava godišnjice kompanije svake godine je važna proslava jer ona obeležava veliki uspjeh u tome koliko se kompanija razvijala; u veličini zaposlenih, kancelarijski prostor.. i posebno finansijski.

U cilju uspešne realizacije Vaše korporativne proslave pomoćemo Vam u potrazi adekavtnog ptostora za slavlje. Bilo da želite da obeležiti proslavu u restoranu ili svečanoj sali u skladu sa vašim željama i potrebama preporučićemo Vam odgovarajući prostor. Takođe na nas se možete osloniti i ako Vam zatrebaju dodatne usluge poput: muzike, ozvučenja, rasvete, dekoracije, animatorskog programa, progesionalno fotografisanje, snimanje i sl.