Izaberite idealan klub za proslavu devojačke večeri!

 

Devojačko veče je nastalo iz želje da devojke pred udaju proslave svoje poslednje veče ili dane kao slobodne devojke sa svojim drugaricama.

Poslednjih godina ono je postalo neizostavni deo u čitavoj priči venčanja i svadbe. Iako su obaveze oko njegovog planiranja daleko manje nego za sam čin udaje, ipak su neke pripreme neophodne da bi to veče ostalo u najlepšem mogućem sećanju.

Mora se jasno znati koja devojka ima koju ulogu na svadbi, ko je kuma, ko je sestra, a ko tetka…

Pokušajte da maksimalno iskoristite ovu priliku da se zabavite i uživate u tom osećaju da ste još uvek devojke.

Najbitnije je da mlada, kao glavna zvezda večeri, uživa u društvu i slavlju koje je namenjeno, pre svega, njoj.

Devojačko veče ne može da prođe bez stripera, a ako već ne možete nagovoriti vašeg najboljeg druga da se skine pred drugaricama možete napraviti dobru foru sa mini striperima koji se zakače na čaše.

Simbolično, ovo veče predstavlja poslednji dan buduće mlade kao devojke – ona uskoro postaje žena i čeka je neki drugačiji život.

Umesite kolače ili poručite da vam naprave tortu sa zanimljivom porukom..

Kažu da kada ljudi uđu u brak slatikiši su jedino slatko što im ostaje.

Kako god odlučile da obeležite ovo veče, poenta je da se lepo provedete sa najdražima oko sebe.

Kao i za većinu slučajeva, odeću treba uklopiti sa samom prilikom. Zavisno od toga gde ste se dogovorile da provedete veče sa devojkama, tako ćete birati i garderobu.

Ovo je veče kada možete pokazati koliko ste zapravo kreativni, pa su i bedževi dobrodošli.

Zna se da je tokom ove večeri damama sve dozvljeno, pa čak i da naprave neki prekršaj, jer  je ovo poslednja noć kada ćete se sve zajedno dobro zabaviti. Zbog toga sigurno neće ići u zatvor, ali se i sa tim možete poigrati.

Ako je u pitanju dnevna proslava, možete navući na sebe nešto ležernije, ali ipak skladno, lepo i sa ukusom izabrano. Niže potpetice ili baletanke, farmerke i neka košulja uz odgovarajući nakit su pun pogodak. Naravno, šminka ne treba biti jaka.

Za ovakav vid slavlja je potrebno samo malo kreativnosti i dobro poznavanje svoje prijateljice. Osmislite provod u skladu sa onim što mlada voli i šta bi nju najviše iznenadilo, a za sve ostale sitne detalje možete podeliti zaduženja..

Potrudite se da sve bude na svom mestu, jer posle ove večeri svakako neće. Dekorišite prostor do najsitnijih detalja.

Vi svakako već poznajete jako dobro želje i navike buduće neveste, pa stoga možete i pretpostaviti šta će je najviše obradovati: nezaboravni noćni izlazak, ručak u nekom otmenom restoranu, popodnevno prijatno druženje na kafi sa najmilijima ili žensko ćaskanje kod kuće.

Ukoliko volite izlaske i to je nešto po čemu pamtite svoje devojačke dane, onda je ovo odličan povod da se podsetite zajedničkog sređivanja, ludih provoda i đuskanja do kasnih sati. Možete se organizovati i napraviti neke zanimljive majice sa natpisima, pa čak i napraviti veo za mladu ili stavite zanimljiv detalj u kosu po kojem ćete biti prepoznatljive.

Ukoliko mlada voli dobre žurke i provod, eto sjajnog načina da se sve opustite na taj način, đuskate i napunite baterije odličnom pozitivnom energijom! S obzirom da će vam to možda biti poslednji takav zajednički izlazak, potrudite se da bude nezaboravan. Predstavljamo vam par prostora koje mi smatramo idealnim za proslavu devojačke večeri.