Proslava venčanja: Koji pokloni su adekvatni?

Sadržaj

    Sezona venčanja je u punom zamahu. Način na koji se kupuju pokloni za venčanje promenili su se u poslednjih nekoliko godina, delimično zahvaljujući rastu broja mladih koji staju na ludi kamen!

    Gosti se često premišljaju koji bi poklon bio idealan i da li će par imati koristi od nekih bitnih predmeta ili bi voleo jedan luksuzan poklon.

    Proslava venčanja: Koji pokloni su adekvatni? 1

    Luksuzni šahovski set

    Oporavak od proslava venčanja zahteva noćne igre. Šahovski set, ručno izrađen i elegantan, izgleda odlično na stolu kao dekor, kao i za večernju igru.

    Kuhinjski set

    Hrana je možda najbolji poklon za sve, ali za one koji ne razmišljaju o dizajnu i praktičnosti, obradujte ih sa setom bakarnih lonaca koje će u svojoj kuhinji izgledati isto tako dobro kao što je posuđe odakle oni stvaraju magiju kuhinje.

    Proslava venčanja: Koji pokloni su adekvatni? 2

    Kada poklanjamo osećamo se lepo jer usrećujemo osobu do koje nam je stalo. Kada dobijamo poklon opet se osećamo lepo jer znamo da je neko izdvojio vreme kako bi smislio šta da nam kupi.

    Uživajte u poklanjanju jer ono razvija kreativnost i podstiče vas da razmišljate o vašoj bliskoj osobi. Poklanjanjem bolje upoznajete najbliže i saznajete šta oni žele u svom životu.

    Poklonite nešto svestrano što može odgovarati različitim mestima u domu para, od spavaće sobe do dnevne sobe ili čak naglasiti terasu. Izaberite jastuke sa potpuno nesvakidašnjom dekoracijom.

    Proslava venčanja: Koji pokloni su adekvatni? 3

    Lako čitanje

    Da li će par uživati u putovanju, modi, umetnosti ili hrani, luksuzna knjiga za radnim stolom će biti sjajan poklon. Budite svesni palete boja pri izboru knjiga vašem paru i  da ona odlično funkcioniše sa izgledom njihovog prostora.

    Možete napraviti klasičan domaćinski poklon, i obradovati vaše prijatelje, ili ih čak i nasmejati. U domaćinski poklon spadaju: kocka šećer, vino, kafa i čokolade za decu i sl.

    Proslava venčanja: Koji pokloni su adekvatni? 4

    Ukoliko želite da budete malo moderniji, možete kupiti neko fino vino i bombonjeru od delikatesne čokolade. Poklon uopšte ne mora da sadrži piće, već možete pokloniti i nakit, kao i kozmetiku, ili detalje za kuću..

    Proslava venčanja: Koji pokloni su adekvatni? 5