Iznenadite slavljenika otkačenim čestitkama i porukama za rođendan

Sadržaj

    Ponekad se svi bore za pronalaženje savršenih reči za rođendansku čestitku

    Samo zapamtite, definitivno je misao ta koja se računa – slavljenik neće analizirati vaše reči. On ili ona će samo biti srećni što ste se setili da pošaljete čestitku!

    Pokušali smo da uključimo razne sentimentalne i humorističke poruke koje su prikladne skoro svakome.

    Ako tražite samo ideju za čestitku za rođendansku karticu, evo nekih čestitki koje savršeno moraju odgovarati ovom posebnom danu:

    Uživajte u posebnom danu! Da se vaše želje ostvaruju … i da vaša supruga (suprug) ne sazna!

    Kao fino vino, vaša vrednost se povećava iz godine u godinu. Sretan 75. rođendan!

    Tajna da ostanete mladi? Živite iskreno, jedite zdravo, vežbajte i što je najvažnije – lažite o vašim godinama!

    Znaš da postaješ stariji kada su tvoje igračke od detinjstva sada kolekcije i antikviteti. Sretan 82. rođendan!

    Rođendani su dobri za vaše zdravlje. Studije pokazuju da oni koji imaju više rođendana žive duže.

    Pravi prijatelj pamti tvoj rođendan, ali ne i tvoje godine. Sretan 67. rođendan!

    Rođendan je pravo vreme da se sećate naših prijatelja. U našem dobu, dobro je zapamtiti skoro bilo šta!

    Duvanje 75 sveća je odlična vežba za pluća!

    Za vaš rođendan, želeo sam da vam dam nešto što je bilo i smešno i šarmantno, ali onda sam se setio da ste me već imali u svom životu.

    Trebali biste biti ponosni na svoje godine. Ove godine vi ste mudriji, pametniji i veoma blizu uživanju u prednostima starijih popusta u restoranima.

    Vidite, ne bi trebalo da se stidite da ste stari, ne samo da ćete stalno igrati pametnog momka, već i svi antikviteti poput vas takođe imaju veliku vrednost! Srećan rođendan matori!

    Iznenadite slavljenika

    Obučite se kao superheroj i budite prvi koji će pozdraviti slavljenika za poseban dan. Napravite dramatičan ulaz u njihov dom i mesto rada i obavezno izvršite iskreno izvođenje rođendanske pesme.

    Organizujte tematsku rođendansku zabavu, ali uverite se da se tema okreće oko koncepta ili teme koja je vašem prijatelju bliska a jednostavna za napraviti. Na primer, proslava koja je inspirisana vampirima može uključiti šminku, vampire i crvenu… hranu.

    Iznajmite svoj auto iz snove i uživajte u vožnji celi dan. Možeš se pretvarati da si kupio auto samo za slavljenika.

    Uradite mađioničarski šou za svog prijatelja. Pored uobičajenih čarobnih trikova koji se mogu izvoditi korišćenjem predmeta koje već imate, uverite se da imate trik za grand finale koji uključuje pravljenje torte za rođendan, pojavljuje se, nestaje i pojavljuje se ponovo.

    Povedi svog prijatelja da uradi nešto što je potpuno suprotno njihovim preferencijama i ličnosti. Probajte čas keramike ako je na primer .. sportska osobu. Rezervišite unapred.

    Napravite pica zabavu. Počnite sa pripremljenim testom koji treba oblikovati, takođe priprema kore… Deo zabave čini greške, tako da osigurajte da imate dovoljno materijala čak i ako neke od zaliha završe na podu. Pustite slavljenika da stavlja sve što želi na pizzu, što znači da ćete konačno saznati njihovu picu iz snova.

    Recite prijatelju da ste zakazali privatni koncert. Odvedite ih u privatno mesto koje je ukrašeno za rođendansku proslavu. Poslužite grickalice i pice dok čekate da koncert počne, a onda podignite zavesu i izvodite šou za svog prijatelja.