Klub Cinema je jedan od najpoznatijih i najpopularnijih noćnih klubova u Beogradu. Nalazi se u strogom centru grada. Opremljen je najsavremenijom tehnikom, ima dva operativna šanka, visoke plafone, prelepe separee.

Proslavite na fenomenalan način u ovom ekskluzivnom klubu Vaš 18. Rođendan i napravite fantastičnu proslavu za vas i vaše društvo! U klubu Cinema organizujte proslavu venčanja i time dajte jedan urbani šmek vašoj proslavi o kojoj će se pričati!

Ovaj klub je takođe idealan za organizovanje korporativnih manifestacija čime će vaša poslovna proslava u ovom ambijentu biti ekskluzivna.

Klub ”Cinema, ima odličnu ventilaciju, sjajan raspored sedećih mesta, binu za bend, veoma ljubazno i profesionalno osoblje i sve što je potrebno za vrhunsku organizaciju proslava. Zbog velikog kapaciteta i velikog broja rezevacija ovde možete organizovati najrazličitije događaje. Od rođendana, godišnjica, komercijalnih žurki do korporativnih proslava.

U zakup kluba podrazumeva se i kompletno osoblje od obezbešenja, konobara, šankera do dj-a i fotografa.Ukoliko želite dodatno da se informišete ili samo želite da pogledate prostor slobodno nas kontaktirajte.

Cena zavisi od vrste proslave i broja gostiju

Lokacija - Klub Cinema