Da li želite da popijete šampanjac u đakuziju ili možda želite da plivate nakon relaksacije u sauni! Vila Relax je najbolji izbor ako planirate da se opustite i poklonite sebi savršen dan.

Uprkos svom odličnom položaju na samo 3km od Novog Beograda i 10km od centra Beograda Vila Relax se još uvek može svrstati u „skriveni dragulj“. Vila se nalazi u naselju Ledine, nedaleko od Aqua parka Hollywood. Tokom svog boravka osetićete da ste pobegli iz betonske džungle, dok uživate u miru i predivnom pogledu na prirodu kojom je ovaj objekat okružen.

Ovaj luksuzni objekat krasi veliki spoljni bazen, čijoj se besprekornoj čistoći pridaje velika briga na svakodnevnom nivou. Oko bazena se nalazi uređena travnata površina idealna za opuštanje kraj bazena.

Pored bazena vila raspolaže sa spoljašnjim đakuzijem i saunom.

Unutrašnjost vile je moderno dizajnirana i sastoji se od dnevne sobe i kuhinje u prizemlju i dve spavaće sobe na spratu. Radi totalnog komfora gostiju, objekat poseduje toalet i tuš na oba nivoa. Dnevnu sobu krasi kamin.

Vila Relax poseduje privatni parking u dvorištu.

Ne oklevajte da poklonite sebi dan kojeg ćete se rado sećati.

Tu smo za vas ako su vam potrebne dodatne usluge. Kao što su ketering, dekoracija, torte i slično. Kontaktirajte nas za više informacija.

200€

Lokacija

Kontaktirajte nas