Vila Rose je kuća za odmor, uređena sa puno pažnje, u okolini Beograda. Kuća se nalazi 7km od naselja Barič odnosno 30km od centra Beograda. Ova vila je savršeno utočište za one koji žele uživati u opuštajućoj atmosferi, okruženi prirodom i čistim vazduhom, daleko od gradske buke.

Gostima je na raspolaganju veliki bazen i lepo uređen prostor za odmaranje oko bazena sa ljuljaškom, ležaljkama i suncobranom.

Vila Rose ima prostrane sobe i dnevne prostore. Svaka od soba ima terasu, sa predivnim pogledom na prirodu. Sa centralne terase pruža se pogled na bazen i Kosmaj planinu. Unutrašnjost kuće je ljupko dekorisana sa etno motivima, kada tome pridodamo prirodno okruženje puno jelki i borova, imaćete utisak kao da odmarate na nekoj od planina a ne na samo 30km od Trga republike.

Vila Rose poseduje kompletno opremljenu kuhinju, klimu i Wi-fi, kao i spolaljašnji tuš radi komfornog uživanja na bazenu.

Pored bazena, našim gostima je na raspolaganju teren za odbojku,stoni tenis, roštilj, mogućnost degustacije kvalitetne domaće rakije kao i šetnja lepo uređenim voćnjakom u kome rastu plodovi od kojih je ona napravljena.

Za svoje vozilo ne morate brinuti jer Vila Rose u dvorištu ima natkriveni parking. Put do same kuće je odličan i asfaltiran bez velikih uzbrdica.

Cena za radne dane (ponedeljak, utorak, sreda, četvrtak) – 110 € po noćenju.

Cena za vikend (petak, subota, nedelja) – 130 € po noćenju.

Minimalan broj noćenja: 2

Tu smo za vas ako su vam potrebne dodatne usluge. Kao što su ketering, dekoracija, torte i slično. Kontaktirajte nas za više informacija.

Cena za radne dane (ponedeljak, utorak, sreda, četvrtak) – 110 € po noćenju.

Cena za vikend (petak, subota, nedelja) – 130 € po noćenju.

Minimalan broj noćenja: 2

Lokacija - Vila Rose