Kafana Beograđanka

Kafana Beograđanka nalazi se u blizini najpoznatije beogradske zgrade Beograđanke. Svoj ugled stekla je kao mesto fantasičnog provoda, pa i ne čudi što je postala svojevrsni sinonim dobrog noćnog provoda.

Tu svako veče prođe veselo i razdragano, pa postoji li onda bolje mesto za proslavu vašeg bitnog događaja?

Iskusni ugostitelji koji vode ovu kafanu pobrinuće se i za najsitnije detalje kako bi vaše slavlje proteklo u najboljem redu, bez ijedne jedine brige sa vaše strane.

Na vama je samo da sve prepustite njihovim stručnim rukama, izaberete outfit i pojavite se nasmejani kao što zvezdi večeri i dolikuje. U kafani Beograđanka, tako ćete se i osećati.

Većina zadovoljnih gostiju potvrdila je da kafana Beograđanka spada pod mesta u koja ako jednom dođete, uvek ćete se vraćati. Iz tpg razloga vam najtoplije preporučujemo da je svakako posetite.

Kafana Druga kuća

Kafana Druga kuća je pravi dom za svakoga ko od svoje omiljene kafane traži nesto više. U ovom finom ušuškanom kutku čeka Vas prava domaćinska atmosfera.

Ako ste ljubitelji kafane, i želeli biste svoje najlepše trenutke da proslavite u krugu prijatelja u kafani, onda nema bolje opcije od kafane Druga kuća, koja nudi mogućnost za rentiranje za privatnu proslavu zatvorenog tipa, a nalazi se u strogom centru grada i krasi je autentičan kafanski enterijer.

Zašto biste išli negde drugde kada možete da pozovete vaše najbliže na vašu proslavu u kafani koja je već dugi niz godina jedan od simbola noćnog života Beograda i to po veoma pristupačnoj ceni.

Što se konkretno organizovanja proslava tiče bukvalno sve možete prepustiti nama. Od pronalaženja adekvatnog benda, orkestra, trubača pa sve do dekorasinja prostora, štampanja pozivnica i sl.

Kafana u kojoj ćete garantovano uživati u dobrom provodu, a sigurno od Vas  neće tražiti da idete kući!