Kako se u Srbiji proslavlja rođenje deteta?

Organizacija i Prostor - Lokali, Restorani, Klubovi za Proslavu Rodjenja Deteta - Beograd 2019
Najbitniji i najveseliji dan za svakog roditelja je rođenje deteta.
Željno iščekujete i brojite još sitno do tog dana kada ćete postati roditelj. Spremili ste se za dolazak Vašeg deteta ali ostalo je još i organizovati proslavu na kojoj ćete sa prijateljima i rodbinom uveličati i proslaviti rođenje. Najčešće taj dan tate ne znaju gde udaraju :).

Da bi uspeli što bolje da organizujete proslavu bez obzira da li slavite kod kuće ili u nekom lokalu, sastavili smo spisak koji će Vam olakšati organizaciju:
Spisak gostiju – koliko gostiju očekujete? Ne zaboravite da za proslave rođenja deteta najčešće se pozivaju – prijatelji, rođaci, poznanici i slučajni prolaznici. Jer tako se slavi rođenje deteta u Srbiji.
Lokacija – pa sada je lako kada znate sa kim ćete slaviti, još samo da odlučite da li da slavite kod kuće ili u lokalu.
Posluženje – zamolite nekog rođaka da pripomogne ukoliko slavite kod kuće ili se raspitajte u lokalu u kom bi slavili.
Piće – sasvim jednostavno za proslave povodom rođenja deteta treba Vam puno pića.
Hrana – zamolite mamu, taštu, itd. da skuvaju nešto ili prepustite profesionalcima da to urade za Vas.
Muzika – pa to sada već zavisi od Vašeg ličnog ukusa, DJ, bend, trubači….
Velika količina majica za cepanje – e tu nema izvlačenja, ovo sami obezbeđujete :).

Sve više tata se odlučuje da organizuje proslavu u lokalima i restoranima jer imaju jednu veliku prednost ne moraju da razmišljaju o mnogo toga: Koliko pića? Kojeg pića? Koja hrana? Koliko? Ko će služiti goste? I najvažnije pitanje – Ko će čistiti posle žurke? Jer majka i beba stižu kući koliko već sutra / prekosutra i sve mora biti u savršenom stanju i pripremljeno za njihov povratak.

Ukoliko ne želite da razmišljate o svemu ovome i treba Vam pomoć kontaktirajte nas (060 333 73 00). Organizovali smo brojne proslave povodom rođenja deteta do sada i tu smo da Vam pomognemo.

U međuvremenu pogledajte ispod listu lokala koju smo pripremili za Vas, u ovim lokalima se u Beogradu slavi rođenje deteta najjace:

Prostori za proslavu rođenja deteta - pogledajte ponudu

Rodjenje deteta se najjače proslavlja!

Za roditelje i familiju nema lepšeg dana od rodjenja deteta. Dok se majka mazi sa bebom u porodilištu, ocu se na proslavi, uz bučno slavlje cepa košulja!

Rodjenje deteta, a naročito ako je prvo u pitanju, svakako predstavlja najlepši, najemotivniji i najsavršeniji trenutak u životu mladih roditelja! Ovakav događaj svaki srećni tata sigurno želi da proslavi u društvu svojih bliskih prijatelja!

Proslava rodjenja deteta je prva prilika porodice koja okuplja ljude kaji bi imali ulogu u životu njihovog deteta. Novi roditelji mogu želeti da pozovu ljude da pomognu u vaspitanju svog deteta i da pomognu u obrazovanju deteta tokom vremena koji sledi. Ljudi oko porodice, koji brinu o njima, žele da budu uključeni u život deteta, a proslava rodjenja predstavlja priliku da daju poklone i da budu od pomoći, pokazujući svoju ljubav prema porodici.

Proslavite u velikom stilu dolazak na svet svog mališana kako dolikuje!!