Bilo da želite da proslavite venčanje, rođenje deteta ili krštenje, dečiji ili 18. rođendan, momačko ili devojačko veče, ili ste dobili zadatak da organizujete korporativnu proslavu ili  team building, na pravom ste mestu!

Mi smo uigrani tim profesionalaca, sa dugogodišnjim iskustvom u organizaciji različitih tipova proslava. Zajedno sa Vama ćemo pronaći pravi lokal koji odgovara Vašim potrebama, a ako želite da čitavu organizaciju događaja prepustite nama, potrudićemo se da ispunimo svaku Vašu želju.

U zavisnosti od potreba možemo organizovati adekvatnu muziku za Vašu proslavu, obezbediti rasvetu i ozvučenje, profesionalnog fotografa i snimatelja, iznajmiti limuzinu, dekorisati prostor i obezbediti hranu i piće za Vaše goste. Imate još želja? Nikakav problem, tu smo da Vas saslušamo i uspešno realizujemo 🙂

U godinama iza nas veliki broj pojedinaca i firmi nam je ukazao poverenje, zajedno smo pronašli odgovarajući lokal za proslavu ili smo učestvovali u kompletnoj organizaciji događaja, a bogata lista referenci koja je iza nas je garant da možete biti spokojni ukoliko nam ukažete poverenje.
Kontaktirajte nas već sada!

Telefon: 060 333 73 00
Email: zivan@gdeproslaviti.com
Adresa: Kneza Mihaila 21/A, Beograd

Kontaktirajte nas

Ovo nisu samo brojke

LOKACIJA ZA PROSLAVE

Pozovite nas i zajedno ćemo pronaći odgovarajući lokal za Vašu proslavu.

KATEGORIJA PROSLAVA

Organizujemo sve vrste proslava, Vaše je samo da se opustite i uživate.

ZADOVOLJNIH KORISNIKA

Oni su nam ukazali poverenje, spremni smo da ispunimo i Vaša očekivanja.