Svaka ljubavna priča je prelepa ali vaša treba da bude jedinstvena.
Neki trenuci se pamte ceo život, a venčanje je svakako jedan od najbitnijih događaja. Iz tog razloga, dobro je da organizaciju prostora za svadbu ili celokupnog venčanja prepustite profesionalcima, kako biste mogli da uživate i da se opustite ne razmišljajući o detaljima i izazovima koje donosi organizacija venčanje.

Jako je važno da sve da prođe besprekorno, a ako izaberete neki od ovih prostora za venčanja, budite sigurni da će tako i biti. Stojimo vam na raspolaganju za sve dodatne usluge, kontaktirajte nas i dozvolite da Vam pomognemo.

Budite gost na spopstvenom venčanju dok mi brinemo o svakom detalju.
Izgovaranje “da” učinit će Vas najsrećnijim što ste ikad bili. Podelite radost sa svojim gostima na proslavi koja je puna slatkih iznenađenja i prijatnim detaljima.

 Postoji toliko različitih vrsta proslava za venčanje, a mi ćemo vam je organizovati prema vašem stilu i budžetu.

Koktel prijem može biti elegantan i sofisticiran, i  može omogućiti vašim gostima da se stvarno druže i upoznaju jedni druge. Gosti imaju tendenciju da budu malo opušteniji posle jednog obroka, i često se osećaju kao da se odlično zabavljaju.

Najstarija.. klasična i zvanična vrsta svadbenih proslava, večera ili buffet vam omogućava da zaista proslavite svoje venčanje, ugostite sve prisutne, a potom svi izađite na plesni podijum.  Vaši gosti će se osećati kao da ste stvarno potrudili i na proslavi osećati posebnim.  Tipično, ovo je najskuplji tip venčanja. Posle sat ili dva plesa, vaše goste možda ponovo poseti apetit. Pružite im “iznenađujuće” poslastice..

Učinite svojim gostima da se osećaju kao VIP osobe sa vrećama dobrodošlice koje prevazilaze standarde.

Vaš prvi ples će biti jedan od najvažnijih momenata proslave venčanja, i time dodajte posebnu notu vašoj proslavi i obavezno sve snimite i fotografišite.  Ako je vaša pesma spora i romantična, sveže cvetne latice umesto konfeta neka padaju sa plafona..

U organizaciji Vaše proslave Vam nudimo: Prostor, muziku, rasvetu i ozvučenje, profesionalno fotografisanje i snimanje, odela i venčanice, burme, iznajmljivanje limuzina i oldtajmera, dekoraciju, torte, kolače i ketering.