Rođendan vašeg mališana predstavlja jedan od ključnih trenutaka godine. Stoga, želimo da ovaj dan učinimo posebnim i nezaboravnim. Ukoliko želite pomoć u organizaciji, mi smo tu da udovoljimo vašim potrebama.

Sledi nekoliko saveta za organizaciju dečijeg rođendana, prilagođenih uzrastu deteta.

Prvi rođendan deteta često je orijentisan ka odraslima, sa proslavom koja se najčešće odvija u restoranima. Za potpun vodič o organizaciji prvog rođendana, možete posetiti ovaj link.

Rođendani za decu do četiri godine su slični onima kakve smo mi doživljavali kao deca. Okupljanja uključuju porodične prijatelje i porodicu, a najmlađi uživaju u igri. Ove proslave se obično održavaju kod kuće, restoranima ili u dečijim igraonicama.

Kada je reč o rođendanima do sedme godine, naša preporuka je iznajmljivanje igraonice. Dete u ovom uzrastu ima veći krug prijatelja, a ujedno su u stanju da se samostalno igraju, što vam pruža priliku za opuštanje.

Kada dete napuni 12 godina, želja za pravom žurkom će se pojaviti. Izbor prostora postaje važan, a mi smo tu da vam olakšamo taj proces. Izdvajamo idealne prostore u Beogradu za proslavu rođendana. Vaš zadatak je samo da izaberete onaj koji vam najviše odgovara.

Prostori za proslavu dečijeg rođendana - pogledajte ponudu

Rođendanska slavlja, koji se u našem narodu slave “od kada je sveta i veka”, nude posebnu radost detetu, kao i veliko zadovoljstvo roditelja. Tradicionalno, organizacija dečijih rođendana se odvijala u domovima, dok su danas proslave uglavnom smeštene u ugostiteljskim objektima. Ovi objekti, kao što su dečije igraonice, klubovi za iznajmljivanje, restorani, pa čak i svečane sale, pružaju stručno osoblje i kreativne programe za proslave.

Treba imati na umu da deca zahtevaju posebnu pažnju, kao naši dragi gosti. Svaki prostor za proslave u našoj ponudi ispunjava sve potrebne uslove. Ovi uslovi uključuju stručnost radnika, kvalitet opreme, inventara i prostora za organizovanje proslave.

Kada je u pitanju asortiman hrane i pića, naša preporuka obuhvata širok izbor. Uključuje sve od toplih i hladnih sendviča, raznih kanapea, ćevapčića, pica, do raznih vrsta sitnih kolača i minjona, rođendanske torte, sladoleda, i sveže voće. U ponudi su i osvežavajući sokovi, uz napomenu da izbegavamo preporuku gaziranih pića za mlađi uzrast. Topla čokolada ili biljni čaj mogu biti odličan izbor za tople napitke. Svečana rođendanska torta, uz tradicionalno pevanje i gašenje svećica, gotovo je uvek deo naše proslave.

Dekoracija prostora podrazumeva upotrebu stolnjaka u prijatnim bojama, a moguće je i uključiti tematske motive. Vaš prostor može dobiti novu dimenziju uz razne ukrase, slike, balone, prilagođene vašim željama.

Organizacija rođendanskih proslava obično traje između 90 i 120 minuta, uz mogućnost prilagođavanja vašim željama i potrebama. Za vreme trajanja proslave, hostesa-animatorka pruža stalnu pažnju slavljenicima i gostima. Mnoštvo je igara koje se mogu primeniti, a animatorka će se potruditi da uspostavi najlepši mogući kontakt sa svakim gostom. Prilikom ispraćaja mladih gostiju, srdačnost je jednako važna kao i prilikom dočeka.