Vaši mališani su vaše najdragocenije blago, tako da je dečiji rođendan najbitniji dan u godini. Ukoliko za tu priliku želite da iznajmite prostor koji je po svim parametrima savršen za dečije proslave, mi smo tu da vam to olakšamo – izdvojili smo sve prostore u Beogradu koji su idealni za tu priliku, vaše je samo da izaberete onaj koji vam se najviše sviđa.

Rođendanska slavlja imaju najdužu tradiciju jer se slavi, kako se to u našem narodu kaže “od kad je sveta i veka”.
Rođendan predstavlja posebnu radost deteta, ali i još veće radovanje roditelja.

Do sada je bila praksa da se dečiji rođendani organizuju u vlastitim domovima – stanovima, ali se sada rođendani najvećim delom organizuju u ugostiteljskim objektima. Najčešće su tu dečije igraonice, klubovi za iznajmljivanje pa čak i restorani i svečane sale. Ovakvi prostori imaju edukovano osoblje za taj posao sa kreativnim programima za organizovanje rođendana.

Iako su deca, mi ih moramo tretirati kao naše goste, jer ona to i jesu.
Svaki prostor za proslave koji imamo u ponudi ispunjava sve uslove. Tu se najpre misli na stručnost radnika, opremu, inventar i prostor za priređivanje rođendana.

ASORTIMAN HRANE I PIĆA

Možemo Vam preporučiti i širok asortiman hrane i pića.
Najčešće su to: sendviči – topli i hladni, razni kanapei, ćevapčići, pice, razne vrste sitnih kolača i minjona,
rođendanska torta, sladoled, razne vrste voća – jagode, maline, banane, jabuke, kruške i dr.
Sokovi od borovnice, breskve, kajsije, dunje, višnje i sl. pri čemu treba izbegavati da se, naročito malađem uzrastu, preporučuju gazirana pića. Isto tako treba voditi računa da se u sokove ne stavlja led, već da se predhodno rashlade u frižideru. Od toplih napitaka može se preporučiti topla čokolada ili topao biljni čaj.
Svečana rođendanska torta je skoro redovno u asortimanu rođendanskih proslava. Prilikom služenja torte svi prisutni se okupe i tako odpevaju rođendansku pesmu. Kada se ugase sveće od strane slavljenika, torta se seče i služi gostima.

DEKORACIJA

Stolove treba prekriti sa stolnjacima lepih prijatnih boja koji mogu imati i neku prigodnu tematiku (nešto iz crtanih filmova ili vrste jela koje taj uzrast najviše voli i sl.)
Stolovi treba da budu kuvertirani primereno asortimanu poručenih konzumacija.
Prostor možete ukrasiti raznim ukrasima, slikama, balonima, tako da cela proslava dobije novu dimenziju.
Za izbor dekoracije kliknite ovde.

ORGANIZACIJA ROĐENDANA

Rođendanska slavlja netraju dugo i kreću se od 90 do 120 minuta, naravno trajanje proslave može se korigovati u skladu sa Vašim željama i potrebama.
Za vreme trajanja rođendanske proslave hostesa-animatorka treba stalno da “bdi” na slavljenicima i gostima i da ih
usmerava na neke od igara koje su primerene ovakvim proslavama.
Tu je ogroman izbor igara koje se mogu primeniti, počev od onog izbora koji se praktikuje u obdaništu i dečijim vrtićima, pa i do raznih školskih igrica. Animatorka takođe mora da se trudi da uspostavi najlepši mogući kontakt sa svakim gostom. Ispraćaj mladih gostiju mora da bude srdačan kao i kada su dočekivani.
Sa svakim gostom se treba pozdraviti i poželeti da se vide u svako vreme koje to omogućava.