Po našoj tradiciji, divan čin krštenja uvek prati muzika i slavlje. Pošto želimo da vam prođe što veselije i bez ikakvih briga, predstavljamo vam sve prostore u Beogradu koje možete iznajmiti baš za ovu priliku.

Krštenje je potrebno obeležiti kako i dolikuje, proslavom tog bitnog događaja u odabranom restoranu.

Krštenje je veoma značajan dan u životu, mada, u trenutku kada se ono događa, to je bitnije mamama i tatama, kumovima, rodbini, nego samoj bebi, koja će možda zbunjeno gledati oko sebe i pitati se, zašto je baš ona, tako mala, sada tako važna i u samom centru pažnje?

U zavisnosti od toga koliko gostiju želite pozvati, orijentišite se pri izboru restorana. Neko planira pozvati tek oko dvadesetak ljudi, dok neko želi gala proslavu krštenja sa recimo, 150 zvanica. Sve zavisi od vaših afiniteta, kao i budžeta koji planirate da izdvojite za ovu posebnu priliku.

Restorani za krštenja uvek imaju i mogućnost žive muzike, mnogi će poželeti trubače, na primer, jer bez njih nijedno pravo narodno veselje ne može da prođe.

Verovatno ćete želeti da sve to ovekovečite, pa vam možemo obezbediti i  profesionalnog fotograf kao i kamermana.

Slike i video zapisi svakako će biti impresivni, jer naši restorani za krštenje poseduju prelepe dekoracije prostora, koje mogu biti urađene po vašim željama. Cvetni aranžmani, baloni, dekorativna rasveta (led osvetljenje, specijalni efekti)… sve vam stoji na raspolaganju, vaše je samo da zaželite.

Svi mi volimo dobar zalogaj i dobru kapljicu, pa tako vašim gostima povodom proslave krštenja, stoje na raspolaganju specijaliteti domaće i internacionalne kuhinje kao i velik izbor domaćeg i stranog pića.

Sitnica na kraju, ali bitno je i o tome voditi računa, obzirom na to da vaši gosti dolaze svojim automobilima, u prednosti kod izbora restorana za krštenje, svakako su prostori koji imaju sopstveni parking, ako je moguće sa što više, ili skoro neograničenim brojem mesta.

Krštenje vašeg deteta je događaj koji se odigrava samo jednom u životu, pa ga shodno tome dostojno i veselo obeležite u odabranom restoranu. Stojimo Vam na raspolaganju za sve informacije i savete vezano za organizaciju proslave.