Korporativne proslave predstavljaju važan aspekt poslovnog sveta i imaju veliki značaj u izgradnji timskog duha, motivaciji zaposlenih i slavlju postignuća. Svesni važnosti izbora pravog prostora za proslavu pripremili smo vam neke od najboljih lokala u Beogradu, istražite našu ponudu i odaberite savršen prostor za svoju firmu!

Prostori za korporativne proslave - pogledajte ponudu

Kako odabrati savršen prostor za korporativnu proslavu?

Izbor prostora za korporativnu proslavu može biti izazovan ukoliko niste sigurni šta će se najviše dopasti vašim zaposlenima. Imajući ovo u vidu, omogućili smo vam  najveću ponudu lokala različite prirode na jednom mestu. Naš tim eksperata može vam pomoći da odaberete savršeno mesto i takođe olakšati svaki korak organizacije korporativne proslave, od muzike, do keteringa, hrane, pića i dekoracije. Evo koji su najpopularniji prostori za proslave firmi:

Vikendice za korporativne proslave

Vikendice su izuzetno pogodne za proslave kompanije jer pružaju privatnost i opuštenu atmosferu, što omogućava timsko zbližavanje i kreativan rad. Ovaj prostor omogućava izbegavanje svakodnevnog radnog okruženja i pruža zaposlenima priliku da se fokusiraju na ciljeve, ali i na odmor. Vikendice su takođe idealne za organizaciju team building aktivnosti i radionica u prirodnom okruženju.

Kafane za korporativne proslave

Kafane su savršene za kompanijske proslave jer nude autentično iskustvo, ukusnu tradicionalnu hranu i priliku za opuštanje nakon radnog vremena. Ovde se zaposleni mogu povezati, razgovarati o poslu i uživati u živoj muzici. Kafane su takođe idealno mesto za organizaciju proslava jubileja i postizanja poslovnih ciljeva.

Klubovi za korporativne proslave

Klubovi su omiljeni prostor za korporativne proslave među mlađim zaposlenima. Ovde se timovi mogu opustiti, plesati i slaviti postignuća. Klubovi pružaju odličnu atmosferu za neformalno druženje, mreženje i izgradnju međuljudskih odnosa. Osim toga, popularna muzika za proslave i DJ-evi garantuju dobar provod.

Restorani za korporativne proslave

Restorani su izbor za kompanijske proslave kada je fokus na kvalitetnoj hrani i usluzi. Ovde se zaposleni mogu opustiti uz dobar obrok, razgovarati i slaviti uspehe. Restorani obično nude širok izbor hrane i pića, što čini ovakav prostor prilagodljivim različitim ukusima i dijetalnim potrebama zaposlenih.

Svečane sale za korporativne proslave

Svečane sale su idealne za veće proslave, kao što su godišnje svečanosti, seminari i prezentacije. Ovi prostori pružaju dovoljno mesta za veliki broj gostiju i omogućavaju organizaciju različitih aktivnosti na jednom mestu. Savremeno opremljene sale omogućavaju izvođenje prezentacija, panel diskusija i drugih poslovnih događaja.

Igraonice za korporativne proslave

Ukoliko u vašoj kompaniji ima mnogo roditelja sa mlađom decom, čak i odlazak u igraonicu može biti nezaboravna korporativna proslava. Možete organizovati dodelu novogodišnjih paketića i slične događaje u njima. Deca će se zabavljati sa animatorima, a vi ćete moći da se opustite sa svojim kolegama.

Vrste korporativnih proslava

Korporativne proslave razlikuju se po vrsti povoda. Evo koje su najčešće:

Proslava Nove Godine

Korporativna proslava Nove godine predstavlja savršenu priliku za zaposlene da se opuste, zajedno obeleže praznike i proslave uspešne poslovne rezultate, stvarajući tako još jače veze unutar tima. Ovaj događaj često uključuje veselu atmosferu, a dobra hrana i piće obezbeđeni su uz naš ketering i slatki sto.

Rođendan vašeg zaposlenog

Najčešće i svima drage proslave za povećanje motivacije zaposlenih jesu proslave rođendana zaposlenih. Organizacija rođendana zaposlenih od strane našeg tima garantuje vam dobar provod u nekim od klubova, kafića ili restorana koji imamo u ponudi!

Godišnjica zaposlenja

Proslava godišnjice ili decenije rada zaposlenog je još jedan često povod za proslavu. Slaveći godišnjicu njihovog zaposlenja, svakom kolegi ćete predstaviti značaj njihovog prisustva u kompaniji i da će još jedna godina njihovog vremena definitivno zaslužiti proslavu!

Uspešan projekat

Posebno je značajno kada zahvalnost za uspešnost sprovođenja u delo projekta od strane zaposlenih dolazi od njihovih supervizora ili višeg rukovodstva, i to je još jedan veoma važan razlog za korporativnu proslavu, koju možete upriličiti tortama za proslave iz naše ponude.

Godišnjica kompanije

Konačno, poslednji povod koji zaista zaslužuje proslavu jeste godišnjica kompanije. Za svakog preduzetnika, proslava godišnjice kompanije svake godine je važna proslava jer ona obeležava veliki uspeh i priliku za retrospektivu: lepo je videti kako se kompanija razvijala, broj zaposlenih menjao, kancelarijski prostor širio, a finansije prosperirale.

Šta je uključeno u našu ponudu uz prostor za korporativne proslave?

Svaki naš prostor za korporativnu proslavu pogodan je za iznajmljivanje benda za proslave ili DJ-a za proslave, a nudi i potpuno opremljen inventar, ozvučenje, rasvetu i profesionalno osoblje.

Naši iskusni menadžeri su tu da vam pruže podršku u planiranju i organizaciji vaše zabave, pružajući vam prilagođene ponude koje odražavaju vaše želje i potrebe. Osim toga, možemo se pobrinuti za brz i jednostavan ulazak vaših gostiju putem pozivnica ili spiska zvanica, čime ćemo vam olakšati administrativni deo organizacije.

Istražite raznoliku ponudu prostora na gdeproslaviti.com, rezervišite omiljeni na vreme i postaraćemo se da vaša korporativna proslava bude nezaboravna!