Bilo da je povod jubilej firme ili sklapanje velikog posla, korporativna proslava je uvek lep i opušten događaj koji svima prija.
Pogledajte listu prostora za iznajmljivanje za korporativne proslave i izaberite onaj koji vašoj firmi najviše odgovara.

Svaki zaposleni treba da zna da je cenjen od svojih pretpostavljenih i što efikasnije možete to da pokažete, bolje rezultate ćete postići od ljudi u vašem timu. Organizujte korporativnu proslavu za vašu firmu, i svoje zaposlene! Proslavite različite događaje, bilo da se oni odnose na vašeg zaposlenog ili samu proslavu firme.

POGLEDAJMO NEKOLIKO VIDOVA KORPORATIVNIH PROSLAVA:
Rođendan vašeg zaposlenog

Najlakše i najjednostavnije proslave za povećanje motivacije zaposlenih jesu proslave rođendana zaposlenog. Organizujte ovakvu proslavu u nekim od klubova ili restorana koji imamo u ponudi!

Lično dostignuće

Zapamtite da vaši zaposleni imaju i svoj život nakon posla. Neki možda imaju supružnika i decu, a neki možda rade i posle posla. Pa zašto ne delite ljubav slaveći svaka mala lična dostignuća koja im se dese u njihovim životima.

Godišnjica zaposlenja

Proslava godišnjice ili decenije rada zaposlenog je jedan od onih događaja koji su najjednostavniji povod za proslavu! Slaveći godišnjicu njihovog zapošljavanja, svakom zaposlenom ćete predstaviti  značaj njihovog prisustva u kompaniji i da će još jedna godina njihovog vremena definitivno zaslužiti proslavu!

Uspešan projekat

Posebno je značajno kada zahvalnost za uspešnost sprovođenja u delo projekta od strane zaposlenih dolazi od njihovih supervizora ili višeg rukovodstva, i to je veoma važan razlog za korporativnu proslavu!

Godišnjica kompanije

Konačno, poslednja proslava koju treba razmotriti obeležava godišnjicu kompanije, od kada je vaša firma počela da radi. Za svakog preduzetnika, proslava godišnjice kompanije svake godine je važna proslava jer ona obeležava veliki uspjeh u tome koliko se kompanija razvijala; u veličini zaposlenih, kancelarijski prostor.. i posebno finansijski.

U cilju uspešne realizacije Vaše korporativne proslave pomoćemo Vam u potrazi adekavtnog ptostora za slavlje. Bilo da želite da obeležiti proslavu u restoranu ili svečanoj sali u skladu sa vašim željama i potrebama preporučićemo Vam odgovarajući prostor. Takođe na nas se možete osloniti i ako Vam zatrebaju dodatne usluge poput: muzike, ozvučenja, rasvete, dekoracije, animatorskog programa, progesionalno fotografisanje, snimanje i sl.