Organizacija korporativnih proslava značajan je deo svakog uspešnog poslovnog okruženja. Uz sve veći fokus na timskom duhu, angažovanju zaposlenih i izgradnji korporativne kulture, pravilno planirani i organizovani korporativni događaji mogu pomoći pri postizanju kompanijskih ciljeva. Saznajte kako kvalitetna organizacija korporativnih proslava može da ojača vašu kompaniju i angažujte nas još danas!

Prostori za proslavu - pogledajte ponudu

Organizacija korporativnih proslava korak po korak

Naš jedini cilj je da vaša vizija postane stvarnost. Bez obzira na to da li organizujete godišnjicu kompanije, team building, novogodišnju žurku, konferenciju ili pak svečanu večeru, mi smo tu da vaša dešavanja oživimo na način koji će vas ostaviti bez daha.

Svaki uspešan korporativni događaj zahteva detaljnu pripremu i planiranje unapred. Zato je važno ići korak po korak i detaljno isplanirati svaki segment korporativne proslave, počev od koncepta i određivanja ciljeva proslave.

Koncept korporativne proslave

Korporativna proslava predstavlja izuzetno svečan i značajan trenutak za svaku kompaniju i njene zaposlene. Bilo da ih organizujete često ili ih vaši zaposleni sa nestrpljenjem iščekuju cele godine, to je svakako idealna prilika da se istaknu postignuća firme i da se zaposleni nagrade za predani rad.

Dobro osmišljena korporativna proslava može zbližiti zaposlene i ojačati veze, kako u timu, tako i sa klijentima, ali i podstaći izgradnju novih poslovnih odnosa. Pri organizaciji je stoga veoma važno isplanirati odgovarajuči koncept proslave u skladu sa brojem zaposlenih, njihovim interesovanjima i potrebama, kao i ciljem proslave.

Naša usluga organizacije korporativnih proslava pružiće vam potpunu podršku u planiranju koncepta svakog poslovnog događaja.

Ukoliko biste da proslavite jubilarnu godišnjicu, uspeh neke kampanje ili projekta ili jednostavno želite da se zaposleni opuste i povežu, mi smo tu da vam pružimo kreativne ideje, vrhunsku logistiku, prelepe lokale i besprekoran izvršni tim! Naš cilj je da vaša kompanija zablista i da se svaki detalj proslave pamti kao poseban trenutak u vašoj poslovnoj priči.

Izbor savršene lokacije za korporativne proslave

Prostori za korporativne proslave su verovatno i najznačajniji segment čitave organizacije.

Naša usluga organizacije korporativnih proslava nudi širok spektar opcija kako bismo zadovoljili sve vaše potrebe. Možete birati između autentičnih kafana za opuštenija okupljanja zaposlenih, luksuznih vikendica za timbilding vikende, energičnih klubova za mlađe timove željne dobrog provoda u Beogradu, elegantnih restorana za važne poslovne događaje i sastanke, kao i velikih prostora za seminare i prezentacije.

Bez obzira na vaše zahteve, tu smo da nađemo savršen ambijent za vaš korporativni događaj!

U zavisnosti od broja zvanica na raspolaganju su vam:

prostori za proslave do 30 ljudi;

prostori za proslave do 50 ljudi;

prostori za proslave do 100 ljudi.

Hrana i piće prilagođeni svačijem ukusu

Ketering je umetnost zadovoljavanja raznovrsnih ukusa i ishrane, a naša usluga keteringa donosi najbolje ukuse i hranu pažljivo pripremljenu i prilagođenu svakom gostu.

Imajući u vidu specifične zahteve ishrane, kroz saradnju sa vrhunskim beogradskim ugostiteljima, možemo zadovoljiti svačije dijetetske potrebe i na vašem događaju obezbediti vegetarijansku, vegansku, bezglutensku ili halal ishranu kako se niko ne bi osetio izopštenim.

Naši kulinarski stručnjaci spremni su da stvore meni koji će oduševiti vaše goste i dodati poseban šarm svakom događaju. Bez obzira da li je u pitanju poslovna večera, seminar ili konferencija, naš ketering će postaviti standarde i zadovoljiti  istančani ukus svih prisutnih.

Muzika na korporativnom događaju

Muzika ima veoma značajnu ulogu u stvaranju nezaboravnih trenutaka na korporativnim proslavama i važno je prilagoditi je temi događaja, ambijentu, ali i muzičkim ukusima prisutnih.

U sklopu naše usluge organizacije korporativnih proslava imate priliku da birate između raznovrsnih ugostiteljskih objekata od kojih svaki ima svoje DJ-eve rezidente, a takođe se možete odlučiti i za neke od mnogobrojnih talentovanih muzičkih izvođača koji će prilagoditi repertoar vašim željama i temi događaja.

Stvorite dinamičnu atmosferu za ples, podignite raspoloženje kroz izbor veselih pesama koje svi vole, ili pak, ukoliko je cilj vaše proslave networking, odaberite nešto laganiju muziku kako bi međusobno upoznavanje i ćaskanje moglo da se odvija neometano. Naši muzički profesionalci će osigurati da vaša proslava bude baš onakva kakvu ste zamislili!

Organizacija korporativnih događaja za pamćenje

Organizacija korporativne proslave u našoj režiji olakšaće vam čitavu proceduru i učiniti korporativnu zabavu vaše kompanije nezaboravnom. Pobrinućemo se da prostor za proslavu bude u potpunosti prilagođen vašim potrebama, baš kao i hrana, piće, muzika, dekoracija i svi ostali segmenti koji čine jedan događaj uspešnim.

Angažujte gdeproslaviti.com i naš stručni tim će vam pomoći da napravite događaj za pamćenje koji će se godinama prepričavati u firmi. Kontaktirajte nas još danas!