Proslavite Momacko ili Devojacko vec u Beogradu 2019, Restorani, Lokali, Klubovi

U zavisnosti da li organizujete momačko ili devojačko veče pre nego što nastavite dalje sa čitanjem predlažemo da se upoznate sa ovom objavom ako planirate organizaciju momačke večeri, ili ovom ukoliko Vam predstoji devojačko veče. Nakon čitanja se vratite na ovu stranu i upoznajte se sa idealnim lokalima za taj događaj.

Venčanje je jedan od najbitnijih dana u životu, ali i veče pre njega je izuzetno važno. Veče kada se mlada i mladoženja opraštaju od momačkog i devojačkog života treba da prođe u najboljem redu, a za to su obično zaduženi kum i kuma. Ipak, nekada i mladenci sami sebi organizuju momačke/devojačke večeri, a sada je postalo popularno čak da ih slave i zajedno. Predstavljamo vam mnoge lokale u Beogradu adekvatne za organizovanje momačke i devojačke večeri.

Kao što znate odabir prostora za proslavu devojačke ili momačke večeri je veoma bitan. Lokal treba da odgovara tonu i atmosferi proslave kao i da se svidja budućem mladoženji ili mladi.

Dakle ustanovili smo da je za proslavu momačke i devojačke večeri najvažnije 3 stvari a to je jedna – lokal, lokal i lokal :).

Evo par saveta kako da odaberete savršen prostor.

Stil, kvalitet i atmosfera lokala mogu napraviti razliku izmedju fenomenalne žurke i jednostavnog okupljanja. Odabir lokala treba da bude napravljen prema ukusu, stilu i željama počasnog gosta.

Vodite računa o vremenskoj prognozi jer nevreme može da pokvari i najbolje osmišljene momačke i devojačke večeri.

Ne započinjite organizaciju proslave pre nego što se uverite da je lokal slobodan na odabrani datum.

Razmišljajte o muzici, DJ-u, koktelima i mnogim drugim dodacima koji bi mogli da uveličaju proslavu momačke i devojačke večeri.

Želite da proslava protekne savršeno i prepustite organizaciju profesionalcima? Kontaktirajte nas

U međuvremenu pogledajte ispod naše predloge lokala za organizaciju momačke i devojačke večeri.

Prostori za proslavu momačke/devojačke večeri - pogledajte ponudu

Treba proslaviti poslednji dan slobode. ortaci, alkohol, dobar klub, ludovanje cele noći… pa pred oltar.

Momačko veče organizujte vikend pre venčanja

Saveti za one koji se pripremaju za “ludi kamen” a žele da imaju svoje momačko veče: ono nikako ne bi trebalo da se organizuje noć uoči venčanja. jer, ne bi bilo lepo da se na svadbi pojavite mamurni, sa glavoboljom i željom da prespavate najsvečaniji dan u vašem životu!

Momačko veče ne mora da bude sinonim za razgaljenu mušku ekipu, koja se ne libi da u društvo pozove i igračice ili striptizete, koje će ih zabavljati do zore. Zato devojke, opustite se i dozvolite vašem budućem mužu da te večeri uživa. Sutra će se ionako vama vratiti!

Jedna od najčešćih dilema je mesto na kojem ćete se proveseliti sa prijateljima. Ukoliko niste za kućni ambijent, onda proslavite u nekom od klubova i restorana iz naše ponude!

Devojačko veče uglavnom podrazumeva provod u klubu, uz dobru muziku, ples, smeh i alkohol. Ali to ne mora da bude tako. Lepe i nezaboravne uspomene mogu nastati i ako devojačko veče proslavite u prijatnom ambijentu jednog od restorana koji imamo u ponudi.