Venčanje je jedan od najbitnijih dana u životu, ali i veče pre njega je izuzetno važno. Veče kada se mlada i mladoženja opraštaju od momačkog i devojačkog života treba da prođe u najboljem redu, a za to su obično zaduženi kum i kuma. Ipak, nekada i mladenci sami sebi organizuju momačke/devojačke večeri, a sada je postalo popularno čak da ih slave i zajedno. Predstavljamo vam mnoge lokale u Beogradu adekvatne za organizovanje momačke ili devojačke večeri.

Trudimo se da svojim klijentima uvek obezbedimo odgovarajući prostor za proslavu, muziku po ukusu, rasvetu, dekoraciju, profesionalno fotografisanje i još mnogo toga. Priuštite sebi proslavu bez brige i nervoze, prepustite organizaciju profesionalcima.

Treba proslaviti poslednji dan slobode. ortaci, alkohol, dobar klub, ludovanje cele noći… pa pred oltar.

Momačko veče organizujte vikend pre venčanja

Saveti za one koji se pripremaju za “ludi kamen” a žele da imaju svoje momačko veče: ono nikako ne bi trebalo da se organizuje noć uoči venčanja. jer, ne bi bilo lepo da se na svadbi pojavite mamurni, sa glavoboljom i željom da prespavate najsvečaniji dan u vašem životu!

Momačko veče ne mora da bude sinonim za razgaljenu mušku ekipu, koja se ne libi da u društvo pozove i igračice ili striptizete, koje će ih zabavljati do zore. Zato devojke, opustite se i dozvolite vašem budućem mužu da te večeri uživa. Sutra će se ionako vama vratiti!

Jedna od najčešćih dilema je mesto na kojem ćete se proveseliti sa prijateljima. Ukoliko niste za kućni ambijent, onda proslavite u nekom od klubova i restorana iz naše ponude!

Devojačko veče uglavnom podrazumeva provod u klubu, uz dobru muziku, ples, smeh i alkohol. Ali to ne mora da bude tako. Lepe i nezaboravne uspomene mogu nastati i ako devojačko veče proslavite u prijatnom ambijentu jednog od restorana koji imamo u ponudi.