Organizacija i Prostori za seminare u Beogradu 2019 - Hale, Hoteli, Dvorane

Imate ideju za sjajan seminar ili prezentaciju, ali da li ste odabrali najbolji prostor?

Pre nego odgovorite na to pitanje treba da otkrijete i definišete sledeće: koji je cilj seminara ili prezentacije, i koji je najbitniji razlog zašto je organizujete. Jednostavnija pitanja koja će definisati Vaš događaj su sledeća: Koji su ciljevi seminara ili prezentacije? Kome želimo da se obratimo na našem seminaru? Kako će publika i gosti stići do nas? Koliko ljudi očekujemo i možemo li da ih smestimo? Koliko dugo će seminar ili prezentacija trajati? I najvažnije koliki nam je budžet?

Nakon što definišete ciljeve i opseg seminara koji želite da organizujete treba da ustanovite gde želite da ga organizujete i zašto želite da ga baš u tom prostoru organizujete.

Želite pomoć profesionalaca koji će za Vas naći savršen prostor i prilagoditi ga vašem seminaru? Kontaktirajte nas.

Glavne stavke za odabir prostora mogu biti elementi kao što su: lokacija, budžet, slobodni termini, opremljenost i osvetljenje, kvadratna površina, kapacitet, itd. Međutim, ne treba zaboraviti da se obrati pažnja i na sledeće:

Da li prostor može da se prilagodi rasporedu sedenja koji vama odgovara? Neki od standardnih rasporeda su: pozorišni raspored, raspored kao u školskoj učionici i buffet raspored. Raspored sedenja zavisi od formata seminara i prezentacije, teme i publike.

Parking i pristup glavnim putevima, blizina aerodroma. Laka dostupnost prostoru u kom održavate seminar je jako bitna, takođe zavisi i od toga odakle dolaze vaši gosti. Ponekad će centar grada biti zgodniji za vaš seminar ili prezentaciju, dok u drugom slučaju blizina aerodroma će biti presudna. Sve zavisi od vaših gostiju i publike i odakle dolaze. Koju god lokaciju odabrali, bitno je predvideti da ima dovoljno mesta za parking.

Akustika prostora u kom će se održavati seminar je takođe bitna, nemojte donositi odluku o prostoru u kom želite da organizujete seminar ili prezentaciju olako. Posetite ga kada je prazan kao i tokom neke druge prezentacije. Želite da svi vaši gosti i publika podjednako dobro čuju ono što ste pripremili i želite da im kažete, kako ne bi propustili najbitniji deo.

Ne zaboravite da razmislite da li vam treba sjajna internet konekcija kao što je imate u kancelariji, video projektor, i ostali dodaci.

Pokušajte unapred da razmislite o svim detaljima koji bi vam olakšali donošenje odluke o savršenom prostoru za Vaš seminar ili prezentaciju. Na osnovu našeg velikog iskustva u organizaciji seminara i prezentacija sastavili smo listu najboljih prostora u Beogradu za tu namenu.

Prostori za organizovanje seminara i prezentacija - pogledajte ponudu

Uz ‘Gde Proslaviti’ organizujte prezentaciju, seminar, radionicu ili poslovni sastanak.

Nakon uspešno obavljenog posla, opustite se uz tradicionalno pripremljene domaće specijalitete u nekom od restorana koji možete naći idealnim za Vas na našem sajtu.

Iznajmite prostore restorana koji su tehnički opremljeni LCD projektorom,projekcionim platnom, lap-top računarom, ozvučenjem sa bežičnim mikrofonom,flip-chart-om i laserskim pokazivačem.

Sale naših prostora se mogu preurediti i prilagoditi poslovnim svrhama, pa se mogu održavati prezentacije i promocije, seminari, konferencije za štampu i ostali događaji.

Stojimo Vam na raspolaganju za: sastanke, seminare i radionice. Obratite nam se i zajedno ćemo razraditi plan do najsitnijih detalja i pružiti Vam potpunu uslugu. Vašoj ćemo grupi organizirati smeštaj, razraditi detaljan dnevni raspored, izraditi proračun s prihvatljivim cenama i osmisliti kreativne aktivnosti.