Event Centar Amphora – Vaš Hedonistički Raj za Nezaboravne Trenutke

Dobrodošli u Event Centar Amphora, gde se snovi pretvaraju u stvarnost, a svaki događaj postaje priča za pamćenje. Smestili smo se na obali Dunava, u neposrednoj blizini čuvenog hotela Jugoslavija, gde vas čeka spektakularan pogled na reku i čarobnu prirodu Ratnog ostrva. Amphora nije samo mesto; to je iskustvo koje obogaćuje dušu i ostavlja trag u srcu.

Zašto Izabrati Amphoru?

  • Lokacija: Nestvarna lepota Dunava i Ratnog ostrva pruža savršenu pozadinu za vaše fotografije i nezaboravne trenutke.
  • Kapacitet i Fleksibilnost: Naš Gastro Bar u unutrašnjem delu restorana prima do 60 gostiju, dok se u kombinaciji sa prostranom terasom kapacitet povećava do 120 gostiju, pružajući savršen prostor za intimne i veće svečanosti.
  • Personalizovani Pristup: Naš tim stručnjaka za organizaciju događaja radi rame uz rame s vama kako bismo osmislili događaj koji odražava vaš stil i ukus, prilagođavajući svaki detalj vašim željama.
  • Kompletna Usluga: Od izbora idealne dekoracije, profesionalnih fotografa, majstora za slatkiše, do izvanrednih muzičkih bendova i spektakularnih specijalnih efekata kao što su vatromet, vulkani, suvi led i savremena rasveta, mi smo ovde da učinimo vaš događaj nezaboravnim.
  • Pristupačni Paketi: Razumemo važnost budžeta, stoga nudimo različite pakete usluga sa cenama menija koje se kreću od 35€ do 60€, omogućavajući vam da izaberete ono što najbolje odgovara vašim potrebama i željama.

Šta Možete Očekivati:

  • Nezaboravni Pogled: Proslavite vaš poseban dan uz nezaboravan pogled na Dunav i Ratno ostrvo, kreirajući idiličan ambijent.
  • Savršena Organizacija: Sa našom strašću za detalje i perfekcionizmom, garantujemo da će svaki aspekt vaše proslave biti besprekorno organizovan.
  • Gastronomska Izvrsnost: Naš Gastro Bar nudi širok spektar kulinarskih delicija koje će zadovoljiti i najzahtevnije palate, od tradicionalnih do modernih jela.
  • Magični Trenuci: Doživite magiju kroz naše specijalne efekte koji će vaš događaj učiniti spektakularnim i nezaboravnim.

Rezervišite Vaš Termin:

Ne dozvolite da vam izmakne savršena prilika za proslavu vaših najdragocenijih trenutaka. Pozovite nas i osigurajte svoj termin u event centru Amphora. Budite sigurni da ćete doživeti proslavu koja prevazilazi očekivanja.

Dobro Nam Došli:

U Amphori, svaka proslava je priča koja se pamti. Dođite i uverite se zašto je event centar Amphora vaš hedonistički raj za venčanja, krštenja, rođendane, i sve vaše nezaboravne trenutke.

Cene menija se kreću od 35€ do 60€.

Lokacija

Kontaktirajte nas