Naša istorija i nasleđe

Dobrodošli u čarobni svet Banket sale Jugoslavija, mestu gde se snovi pretvaraju u stvarnost. Smestena na pitoresknoj obali Dunava, ova sala otvara svoja vrata za nezaboravne trenutke vašeg života. Od svojih početaka 1969. godine, kada je iznikao kultni Hotel Jugoslavija, ovaj prostor je bio sinonim za eleganciju i prestiž. Zamišljen kao centar za državne i diplomatske događaje, kroz decenije se transformisao u simbol beogradskog ugostiteljstva.

Simbol beogradskog ugostiteljstva

Prošavši kroz različite faze svog postojanja, od kultnog mesta okupljanja do mesta velikih kulturnih događaja i renoviranja, Hotel Jugoslavija danas stoji kao moderan i luksuzan hotel sa Banket salom Jugoslavija kao svojom krunom.

Kako je nastala Banket sala Jugoslavija

Renoviranjem kultne dvorane, stvorena je Banket sala Jugoslavija, koja predstavlja spoj tradicije i savremenosti, opremljena najsavremenijom tehničkom opremom i dekorisana sa više od 40.000 Swarovski kristala. Ovaj neverovatan prostor, osvetljen sjajem Swarovski lustera, svaki događaj čini nezaboravnim.

Priča iza velikog Swarovski lustera

Svaki kutak Banket sale Jugoslavija krije priču, a posebno mesto zauzima priča o Swarovski lusteru, remek-delu koje je bilo potrebno tri godine da se dizajnira i proizvede, postavši centralni element predbanketa i glavne sale.

Pogled u našu prošlost i sadašnjost

Danas, Banket sala Jugoslavija predstavlja vrhunsko mesto za organizaciju venčanja i proslava, poznata po gostoprimstvu, pažnji prema detaljima i pružanju personalizovane usluge. Naš posvećeni tim i menadžer su uvek spremni da se pobrinu za vaše želje, pretvarajući vaše posebne trenutke u nezaboravne uspomene.

SVADBE: Vaš San o Savršenom Venčanju

Zamislite venčanje u sali koja može ispuniti svaku vašu želju. Banket Sala Jugoslavija, sa svojih 750 m2 i kapacitetom do 650 gostiju, nudi širok spektar menija, od bogatog švedskog stola do ekskluzivnih set menija. U predbanketu, uz najveći Swarovski luster na svetu, nalazi se i terasa sa pogledom na Dunav, pružajući idiličan ambijent za vaš veliki dan.

POSLOVNI EVENTI: Profesionalizam na Delu

Za vaše konferencije, seminare i poslovne sastanke, Banket Sala Jugoslavija nudi najsavremeniju tehničku opremu, uključujući sistem ozvučenja, konferencijske sisteme i sve potrebne video sadržaje. Dve dodatne konferencijske sale omogućavaju organizaciju događaja različitih formata, uz fleksibilnost iznajmljivanja sa ili bez tehničke opreme.

PROSLAVE: Mesto za Nezaboravne Trenutke

Banket Sala Jugoslavija je mesto gde se ostvaruju snovi. Bilo da planirate rođendan, matursko veče, koktel party ili bilo koji drugi tip događaja, sala nudi neograničene mogućnosti za personalizaciju prostora. Očaravajući predbanketni prostor sa Swarovski lusterom dodaje poseban šarm vašim proslavama.

Zakazivanje posete

Za više informacija i planiranje vaše posete, naš tim je dostupan svakog dana. Pozivamo vas da nas posetite i sami se uverite u lepotu i eleganciju Banket sale Jugoslavija, i izaberete nas za mesto vašeg posebnog dana.

Lokacija

Kontaktirajte nas