Vila Danube Lux je jedan od retkih objekata u ponudi koji ne pleni samo lepotom svoje spoljašnosti bazena, prirode i dodatnih sadržaja. Sam boravak u moderno dizajniranim prostranim apartmanima ove Vile je poseban doživljaj.

Da li već zamišljate sebe kako se opuštate u bazenu dok uživate u pogledu na Dunav, ili pravite predah zavaljeni ispod baldahina okruženi prirodom i predivnim pogledom.

Vila Danube Lux sadrži bazen, odmaralište sa baldahinima i predivno uređene travnate površine oko bazena sa dovoljnim brojem mesta za sedenje i ležaljki. Gostima je na raspolaganju i zidani roštilj. Sa celog kompleksa vile kao i iz bazena se proteže bajkovit pogled na reku Dunav.

Unutrašnjost vile je jako moderno dizajnirana i dekorisana i datira iz 2020. godine tako da su svi apartmani novi. Danube Lux vila ima dva dvokrevetna apartamana i dva četvorokrevetna apartmana (svi apartmani su prilično komforni). Idealna je za boravak 12 odraslih osoba, po potrebi možemo organizovati dodatne ležaje za decu.

Svi apartmani imaju klimu i Wi-Fi.

Sama lokacija vile je prava oaza da se sklonite od gradske gužve. Vila se nalazi u centru naselja Novi Banovci na 20km od Beograda i 22km od Aerodroma Nikola Tesla. Organizujemo transfer do/od aerodroma.

Vila poseduje privatni parking za goste.

Pored same vile se nalazi restoran domaće kuhinje i kafe picerija.

Cena po noćenju za celu vilu: 250 €

Lokacija

Kontaktirajte nas