Svečana Sala Amphora Gold – Gde Velika Proslava Postaje Spektakl

Dobrodošli u Amphora Gold, najnoviji dodatak našem event centru, gde se elegancija i raznovrsnost susreću da bi kreirale prostor vredan vaših najraskošnijih proslava. Sa kapacitetom koji zadovoljava različite potrebe, od intimnih svečanosti do velikih gala događaja, Amphora Gold je dizajnirana da impresionira, obećavajući događaj koji će se pamtiti.

Zašto izabrati Svečanu Salu Amphora Gold?

  • Fleksibilnost Prostora: Sa sposobnošću da ugostimo između 100 i 250 gostiju u svečanoj postavci, ili do 350 osoba u koktel formatu, naša sala je savršena za svaku priliku. Dodatno, naša otvorena terasa pruža spektakularan prostor za do 150 gostiju, idealan za prijeme na otvorenom sa zadivljujućim pogledom.
  • Ekskluzivan Dizajn: Unutrašnji prostor splava odiše elegancijom, savršeno osmišljen da komplementira svaki događaj, od korporativnih proslava do venčanja, krštenja, i rođendanskih zabava.
  • Personalizovana Iskustva: Naš iskusni tim posvećen je stvaranju jedinstvenih događaja, personalizujući svaki aspekt od dekoracije do izbora muzike, sve u cilju odražavanja vašeg stila i ukusa.
  • Kompletna Usluga: Odabir prostora, profesionalni fotografi, majstori za slatkiše, muzički izvođači, i impresivni specijalni efekti kao što su vatrometi, vulkani, suvi led, led ekrani, i moderna rasveta, mi brinemo o svemu, osiguravajući da vaš događaj ostane upamćen.
  • Prilagođeni Paketi: Razumemo važnost budžeta i nudimo vam različite pakete koji odgovaraju vašim finansijskim mogućnostima, sa cenama menija koje se kreću od 35€ do 60€.

Vaša Proslava, Naša Misija

U Amphora Gold, naša misija je da premašimo vaša očekivanja, pružajući izvanrednu uslugu i nezaboravno iskustvo. Bez obzira na veličinu ili vrstu vašeg događaja, naš tim će raditi neumorno da svaki detalj bude besprekorno izveden, garantujući da vaša proslava postane trenutak za pamćenje.

Pozovite nas danas da biste saznali više o našim paketima i kako možemo pomoći da vaša velika proslava u Amphora Gold postane spektakl koji će se pamtiti. Dobro došli u mesto gde se svaki događaj pretvara u čaroliju.

Lokacija

Kontaktirajte nas