Event centar Amphora “S” predstavlja pravo remek-delo moderne arhitekture i dizajna, kreirano da ispuni i najzahtevnije kriterijume za organizaciju grandioznih događaja. Sa kapacitetom da ugosti od 200 do čak 450 gostiju, ova glamurozna sala je savršeno mesto za sve one koji žele da njihovi snovi ožive u spektakularnom okruženju.

Naša posvećenost detaljima i želja da svaki događaj bude jedinstven odraz vaših želja i mašte, čini nas liderima u organizovanju događaja. Bilo da sanjate o venčanju kao iz bajke, raskošnoj korporativnoj proslavi, ili bilo kojoj drugoj svečanosti, naša široka paleta usluga obezbeđuje da svaki aspekt vaše proslave bude besprekorno realizovan. Od savršene dekoracije, preko izbora idealnog prostora, profesionalnog fotografa, slasnih deserata, živahne muzike, pa sve do spektakularnog vatrometa, naš tim je ovde da pretoči vaše snove u stvarnost.

Svesni smo da je budžet važan aspekt planiranja vašeg događaja, stoga nudimo više paketa usluga, prilagođenih svim vašim potrebama i mogućnostima. Cene naših menija kreću se od 30€ do 50€, omogućavajući vam da odaberete ono što najbolje odgovara vašim željama i budžetu.

Ne propustite priliku da vaš događaj bude upravo onakav o kakvom ste sanjali. Pozovite nas i rezervišite svoj termin na vreme. Dobro došli u Amphora “S” – gde se vaša mašta pretvara u stvarnost.

Lokacija

Kontaktirajte nas