Ovaj moderan i elagantan hotel smešten je na mirnoj lokaciji, i okružen najpoznatijim beogradskim parkovima i izletištima. Hotel Prestige se nalazi neposredno pored hipodroma, i golf terena na manje od 3 km udaljen je od jezera Ade Ciganlije i šume Košutnjak.

Hotel Prestige u svom sastavu, kao deo sadržaja, poseduje 2 predivne sale za potrebe organizacija raznih vrsta događaja, proslava, venčanja, svadbi, rođendana, imendana, punoletstva, poslovnih proslava, seminara i preyentacija, dočeka novih godina i sl.

Veća sala ima kapacitet do 350, a manja do 250 gostiju. Sale su međusobno povezane, ali se pregrađuju prvoklasnim zvučnim izolatorima prema zahtevima naših gostiju. Obe sale, dakle imaju nezavisne ulaze, toalete, garderobe, šankove itd. Kada spojimo ove dve sale, dobija se jedinstven komforan prostor kapaciteta 600 gostiju, sa sjajno organizovanom infrastrukturom za proslave na[ih gostiju!

U sastavu Hotela nalazi se restoran BASK, kafe aperitiv bar, zimsko-letnja bašta i igraonica. Hotel Prestige predstavlja idealan prostor za organizovanje proslava, seminara, različitih prezentacija i promocija, koktela, poslovnih treninga…Bask restoran pleni tradicijom dugom preko pola veka i brižljivo negovanom boemskom reputacijom. Moderno dizajniran, elegantan i otmen restoran Vam nudi vrhunski gastronomski ugođaj, opuštenu i prijatnu atmosferu za druženje uz najbolja vina i odabranu muziku.

U sastavu sala, nalazi se sjajno opremljena igraonica. Pravi raj za najmlađe.

Hotel Prestige ima i obezbeđen parking prostor za preko 200 vozila,  sa 24h-im video nadzorom.

Ceo hotelski kompleks pokriven je WiFi-ijem, na korišćenje našim gostima.

Imajući u vidu i konferencijske kapacitete našeg hotela, ovo je definitivno pravo mesto za organizovanje i poslovnih proslava i događaja.

Kongresni centar

Omogućavamo Vam visoko profesionalno organizovanje konferencija, seminara, prezentacija, promocija, gala večera, prijema i sličnih događaja. Naš kongresni centar čine 2 konferencijske sale sa kapacitetom do 40 i 120 osoba. Sastavni deo kongresnog centra je i banket sala sa kapacitetom do 400 osoba.

Set-menu od 20 €

Lokacija

Kontaktirajte nas