Hotel Slavija sa svojom dugogodišnjom tradicijom, postao je prepoznatljiv brend za sve one koji žele da organizuju fantastične proslave svakog tipa!

U sklopu hotela postoje 2 restorana i 6 koferencijskih sala za organizovanje raznovrsnih događaja.

Proslavite Vaše venčanje u Hotelu Slavija! Proslavite svoje najsrećnije trenutke, lične radosti i nove početke. Odlična usluga, prijatan ambijent i naše ljubazno osoblje učiniće Vaše venčanje nezaboravnim.

Hotel Slavija u Beogradu daje vam sve na jednom mestu – od odlične organizacije koja je rezultat dugogodišnjeg iskustva našeg osoblja, ugodnog okruženja, besprekorne usluge, prefinjene dekoracije, do velikog izbora svadbenih torti i specijaliteta sa našeg bogatog menija. U ponudi imamo i  fotografa koji će zabeležiti najlepše i najvažnije trenutke slavlja Vašeg venčanja.

PANORAMA RESTORAN

Restoran se nalazi na 7. spratu Slavija Garni hotela u centru Beograda i ima predivan pogled na grad.
Kapacitet restorana je 130 mesta, a poseduje i otvorenu terasu sa dodatnih 50 mesta.
Ukoliko Vam dodatna mesta nisu potrebna, terasa je idealna za održavanje ceremonije venčanja u proleće, leto ili jesen.

RESTORAN FOUR SEASON

Restoran „Four Seasons“ u hotelu Slavija ima kapacitet od 250 mesta. Kompletno renoviran prostor, prijatna atmosfera i odličan izbor hrane će Vašu proslavu učiniti nezaboravnim.
Ovaj restoran je prepoznatljiv kao idealno mesto za organizaciju venčanja i drugih vrsta svečanosti.

U sklopu hotela postoji više sala različitih kapaciteta i toplog ambijenta za proslavljanje.
Prostori ovih restorana je idealan za organizovanje proslava i za održavanje: venčanja, korporativne proslave, konferencija i poslovnih sastanaka, 18. Rođendan, prezentacija i seminara.

 

Cena po upitu

Lokacija

Kontaktirajte nas