Klub Premium: Povoljna opcija za nezaboravne proslave

U centru grada, na mestu nekadašnjeg Light bar-a, Klub Premium otvara svoja vrata kao novootvoreni prostor za različite proslave. U ovom modernom klubu, koji prima do 80 gostiju, možete organizovati 18. rođendane, dečje rođendane, momačke i devojačke večeri, privatne žurke i slično.

Udoban ambijent za sve vrste proslava

Klub pruža elegantan i udoban ambijent, savršen za proslave koje zahtevaju sofisticiran prostor. Njegov moderan dizajn, u kombinaciji sa velikim brojem separea, barskim stolovima sa stolicama, ozvučenjem i impresivnom LED rasvetom, čini ga idealnim mestom za organizaciju raznih događaja, od rođendanskih proslava do privatnih žurki.

Kompletna organizacija proslave bez stresa

Pored iznajmljivanja kluba, možete prepustiti kompletnu organizaciju vaše proslave stručnjacima Kluba Premium. Cilj je da vas poštede nepotrebnog stresa koji organizacija proslave nosi sa sobom. U sklopu usluge, obezbedićemo vam kompletno osoblje, obezbeđenje, muziku (bilo da želite DJ-a ili bend), distribuciju pića i hrane, dekoraciju, profesionalno fotografisanje i snimanje. Klub Premium se izdaje svim danima, a ukoliko želite da pogledate prostor pre rezervacije, slobodno nas kontaktirajte.

Dodatni pogodnosti i usluge

Kako biste uživali u savršenoj proslavi, Klub Premium nudi fleksibilnost i prilagođavanje vašim potrebama. Takođe, pristupačne cene čine ovaj prostor još privlačnijim za organizaciju raznih događaja.

Brza komunikacija i dostupnost

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili želite više informacija, naš tim je tu da vam pomogne. Brza i efikasna komunikacija je zagarantovana kako bismo odgovorili na sve vaše zahteve i potrebe.

Ovo je mesto gde se stil i udobnost spajaju kako bi vaša proslava bila posebna. Prostor je idealan za rođendane, momačke i devojačke večeri, kao i privatne žurke. Sa vrhunskom uslugom, fleksibilnim terminima i pažljivo osmišljenim detaljima, Klub Premium je garancija za nezaboravne trenutke. Iskusite vrhunsku atmosferu i neodoljiv šarm. Vaša zadovoljstva su naš prioritet!
Ne propustite priliku da svoju proslavu učinite neponovljivom – rezervišite odmah!

cena 350€ – uračunato osoblje, obezbeđenje i dj

Lokacija

Kontaktirajte nas