Nalazi se u samom srcu Beograda, na Studendskom trgu. Ime je dobio po prestonici Dominikanske republike, a ceo ambijent uređen je tako da naliči na ovu karipsku zemlju. Vesele, šarene boje odmah podižu raspoloženje, pa nije ni čudo što mnogi vole da se provode baš u ovde. Klub Santo Domingo – Karipski ambijent u srcu Beograda

Klub Santo Domingo, smešten Studendskom trgu, odiše karipskim duhom. Inspirisan prestonicom Dominikanske Republike, nudi vesel ambijent. Idealno je mesto za veseljake koji traže pozitivnu atmosferu za proslave rođendana ili drugih događaja.

Fleksibilne opcije i savršen prostor za različite proslave

Klub Santo Domingo nudi pristupačne cene i kompletne usluge keteringa. Uračunato osoblje, hrana i piće iz šanka. Ako želite, možete doneti sopstveno piće. Klub može preporučiti povoljne nabavke.

Sistem za ventilaciju čini prostor prijatnim, bez zagušljivosti. Klub nije u suterenu, što ga čini prozračnijim. Idealan je za proslave od 50 do 130 ljudi: rođendane, diplomske večeri, godišnjice ili momačke/devojačke večeri.

Bezbednost i udobnost – Ključne prednosti kluba Santo Domingo

Jedna od glavnih prednosti kluba Santo Domingo jeste njegova bezbednost. Kako je zatvorenog tipa, ne morate brinuti o neželjenim gostima koji bi mogli upasti na vašu proslavu. Ovaj klub pruža miran i siguran prostor za uživanje u vašim svečanostima.

Klub Santo Domingo pruža prilagodljiv prostor za sve vrste proslava. Bilo da želite intimnu atmosferu ili živahnu žurku, ovaj klub može zadovoljiti sve vaše potrebe. Prostor se može transformisati kako bi odgovarao vašem događaju i broju gostiju, čineći ga savršenim mestom za kreiranje nezaboravnih uspomena.

Ukoliko tražite sjajnu lokaciju sa karipskim šarmom, ovo je pravi izbor za vas. Uživajte u predivnom ambijentu, fleksibilnim opcijama i bezbednom prostoru za vašu proslavu. Rezervišite termin u klubu Santo Domingo danas i stvorite uspomene koje će trajati!

Cena zavisi od vrste proslave i broja gostiju

Lokacija

Kontaktirajte nas