“Apartman Play Spa” predstavlja pravi dragulj među prostorima za privatne proslave. Zamislite proslavu koja odjekuje radosnim smehom i uzbuđenjem, dok se gosti opuštaju u đakuziju ili parnom kupatilu. Ovaj apartman je ne samo prostor za proslave, već i kutak za potpuni odmor i relaksaciju.

Bogat sadržajem, apartman pruža jedinstveno iskustvo. Sauna, kao sinonim za opuštanje, dodatno obogaćuje ovu lokaciju. Dodatak noćnog kluba čini Play Spa idealnim mestom za privatne proslave, poput rođendana. Bez sumnje, ovo će biti lokacija koja će očarati Vas i vaše goste.

Apartman je opremljen sa dva tuša, pružajući dodatni komfor. Takođe, postoji i mali toalet, koji je dodatno opremljen za potrebe gostiju. Zamišljeno, sa fokusom na detalje, sve u ovom apartmanu je dizajnirano da odgovori na vaše potrebe.

Spavaća soba u apartmanu je oaza komfora. Francuski ležaj dimenzija 2 x 2 metra je opremljen sa ogledalima na uzglavlju i na plafonu. Ovo čini sobu sofisticiranom, ali i praktičnom. Dodatno, postoji i mini linija i smart TV veličine 40 inča, sa kablovskom televizijom.

Sve to čini Play Spa apartman idealnim mestom za proslave. Bez obzira da li slavite rođendan, ili organizujete bilo koju drugu privatnu proslavu, ovaj apartman pruža savršen prostor. U Play Spa, svaki trenutak je prilika za stvaranje nezaboravnih uspomena.

Cena na upit

Lokacija

Kontaktirajte nas