Perla Event Hall – Savršen Prostor za Vaša Slavlja

Dobrodošli u Perla Event Hall

Nestala na Tošinom Bunaru 161 na Novom Beogradu, samo nekoliko minuta od Bežanijske kose, Perla Event Hall predstavlja prestižno mesto za organizaciju vaših nezaboravnih trenutaka.
Od otvaranja u julu 2018. godine, naš centar za događaje postao je poznat po svojoj izvanrednoj usluzi i elegantnom ambijentu, zahvaljujući bogatom iskustvu organizatora proslava koji stoje iza njegovog uspeha.

Dve Sale za Različite Potrebe

Perla Event Hall se ponosi sa dve prelepe sale, dizajnirane da zadovolje sve vaše potrebe i želje za organizaciju događaja:

  1. Velika Sala – Kapacitet do 250 mesta Idealna za glamurozna venčanja, korporativne proslave, i 18. rođendane, Velika Sala u Perla Event Hallu je mesto gde se elegancija i sofisticiranost susreću. Opremljena najsavremenijom tehnologijom, ova sala pruža savršen ambijent za veličanstvene i pamtljive proslave.
  2. Mala Sala – Kapacitet do 80 mesta Za intimnije proslave, kao što su dečiji rođendani, krštenja i manje svečanosti, Mala Sala nudi topao i prijatan ambijent. Ova sala je idealna za one koji traže ušuškanost i lični pečat na svojim proslavama, bez kompromisa u kvalitetu i eleganciji.

Lokacija koja Oduzima Dah

Perla Event Hall nalazi se na atraktivnoj lokaciji na Novom Beogradu, lako dostupna i savršeno pozicionirana da vašim gostima pruži lakoću dolaska i odlaska. Blizina Bežanijske kose dodaje dodatnu vrednost, omogućavajući gostima da uživaju u prednostima jedne od najlepših oblasti Beograda.

Zakazivanje i Informacije

Za više informacija o Perla Event Hallu i rezervaciju sala za vaše slavlje, slobodno nas kontaktirajte. Naš iskusni tim organizatora proslava rado će vam pomoći da isplanirate i realizujete događaj iz snova, brinući o svim detaljima kako bi vaša proslava bila savršena od početka do kraja.

Bez obzira da li planirate veliku ili malu proslavu, Perla Event Hall nudi savršen prostor sa dve elegantne sale koje mogu da se prilagode svakoj prilici. Dozvolite nam da budemo deo vaših najlepših trenutaka i stvorimo uspomene koje će trajati večno. Dobrodošli u Perla Event Hall – gde vaši snovi postaju stvarnost.

Lokacija

Kontaktirajte nas