Restoran Amsterdam nalazi se na jednoj od najlepših lokacija u Beogradu. Smešten na najlepšem delu reke Dunav,  sa prelepim pogledom, autentičnog enterijera, savršeno je mesto gde ćete proslaviti nezaboravne trenutke!

Proslavite 18. rodjendan na splavu Amsterdam! Savršeno mesto za provod i proslavu Vašeg punoletstva na izuzetan način koji dolikuje 18-om rođendanu! Sebi i svom društvu napravite žuku i proslavu o kojoj će se pričati!

Najbitniji i najveseliji dan za svakog roditelja je rođenje deteta. Obeležite ovaj poseban dan u restoranu Amsterdam i sa svojom užom i širom porodicom i prijateljima proslavite rođenje Vašeg deteta na najbolji mogući način!

Ukoiliko planirate da organizujte korporativnu proslavu ambijent i profesionalnost usluge osoblja ovog ekskluzivnog restorana daće poseban šarm u elegantnoj, a i svečanoj proslavi vaših korporativnih podviga vrednih slavlja sa vašim kolegama, saradnicima i budućim poslovnim partnerima!

Ovo je takođe idealno mesto i za proslavu venčanja. Proslavite venčanje uz ogromno slavlje sa svojim prijateljima. Upravo fantastična lokacija ovog restorana učiniće proslavu Vašeg venčanja posebno romantičnim dok se sunčevi zraci kao i svetla grada svetlucavo prelamaju o površinu reke…

Restoran Amsterdam je pravo mesto za organizovanje poslovnog ručka! Sklopite posao, ili dogovorite odličan  biznis i to proslavite poslovnim ručkom u restoranu Amsterdam.

 

Cena po upitu

Lokacija

Kontaktirajte nas