Ukoliko planirate proslavu bilo kog tipa, budite uvereni da će restoran Casa Bianca Deluxe ispuniti sva vaša očekivanja. Možda će ih čak i premašiti. Ovaj restoran na vodi je spoj šarma, prijatne atmosfere i vrhunske usluge. O tome svedoči mnoštvo zadovoljnih gostiju koji mu se iznova vraćaju.

Fantastičan pogled koji se pruža na Kalemegdan i ušće Save u Dunav sam po sebi je jedan od razloga da vam Casa Bianca bude primarna opcija za obeležavanje bitnih događaja. Do restorana se stiže jednostavno jer se nalazi na Zemunskom keju i dobro je povezan sa ostalim delovima grada. Poseduje veliki parking za goste, koji se nalazi nadomak restorana, kod Hotela Jugoslavija.

Prostor za sve prilike

Bilo da ste se odlučili za manje okupljanje ili želite da pozovete više gostiju, restoran Casa Bianca Deluxe je upravo to što tražite. Prostor može biti iskorišćen za slavlja do 250 zvanica, ali i za intimnije proslave do 50 ljudi. Našim gostima je na raspolaganju i zasebna sala koja se nalazi na spratu. U prijatnom, klimatizovanom ambijentu možete obeležavati sve važne događaje, tokom cele godine.

Enterijer je mešavina elegantnog i modernog  sa notom luksuza. Celokupni utisak upotpunjuje velika bašta u hladovini, idealna za slavlja tokom letnjih meseci.

Casa Bianca za vas organizuje:

  • Venčanja

Iskoristite priliku da sudbonosno DA izgovorite pri zalasku sunca. Na mestu s kog se prostire najlepši pogled na Beograd, uz kompletnu uslugu organizovanja ovog posebnog dana.

  • Korporativne proslave i poslovne sastanke

Ambijent Casa Bianca restorana može se iskoristiti i za sve vrste poslovnih i korporativnih događaja, kao što su proslave, team building, sastanci i prezentacije. Restoran raspolaže profesionalnom opremom za ovakve prilike (projektori, video bim i govornica).

  • Rođenje deteta i krštenja

Ukoliko odlučite da baš ovde proslavite rođenje ili krštenje svog deteta, restoran vam nudi sve što vam treba. Možete izabrati dekoraciju sale, fotografa, muziku, ali i napraviti jelovnik po svom ukusu.

  • Proslave 18. rođendana

Punoletstvo je važna stavka svakog mladog čoveka. Menadžment restorana će vam prirediti žurku kakvu ste oduvek zamišljali.

Restoran Casa Bianca Deluxe – kompletna usluga na jednom mestu

Casa Bianca je za vas pripremila bogat izbor različitih ukusa. Vrhunski kulinarski tim postaraće se da sva vaša čula budu zadovoljena. Meniji su prilagođeni isključivo vama. Bićete pozitivno iznenađeni kako menadžment Casa Biance govori vašim jezikom i razume vaše potrebe.

Pored osnovne ponude na spisku pogodnosti koje restoran nudi su i limuzina, apartmani, jahta, fotograf, muzika, vatromet, dekoracija…sve one sitnice koje jedan lep događaj mogu učiniti još lepšim.

Ukoliko vam se dopada ono što nudimo, ne oklevajte da nas kontaktirate. Spremni smo da za vas napravimo ponudu specijalno prilagođenu vašim željama i zahtevima. Naš je zadatak da ostvarimo vaše ideje. Lakoća dogovora je zagarantovana. Proslave koje organizujemo prepričavaćete godinama. Očekujemo vas!

Cena po upitu

Lokacija

Kontaktirajte nas