Restoran Easy: Tamo Gde Ljubav Susreće Savršenstvo

Restoran Easy, smešten na čarobnoj obali Ade Ciganlije, već od 2007. godine predstavlja epicentar najlepših ljubavnih priča. Sa savršenim spojem modernog dizajna, elegancije i romantičnog ambijenta, ovaj restoran za venčanja nudi nezaboravno iskustvo parovima koji žele da svoj poseban dan proslave na jedinstven način.

Lokacija Iz Snova

Zamislite mir i svežinu prirode, samo tri kilometra od vreve centra Beograda, gde se pogled na reku Savu prepliće sa zelenilom, stvarajući scenu dostojnu najlepših bajki. Easy nudi ne samo ovu idiličnu lokaciju, već i prostranu baštu (terasu) koja je kao stvorena za venčanja pod otvorenim nebom.

Enterijer Koji Oduzima Dah

Enterijer restorana Easy osmišljen je s ciljem da zadovolji i najzahtevnije ukuse, spajajući moderan dizajn sa toplinom i intimnošću koja je potrebna za dan pun ljubavi. Sala za venčanje, sa kapacitetom do 280 gostiju, pruža idealnu pozadinu za vašu proslavu.

Gastronomska Fantazija

Naši specijaliteti, koji obuhvataju kako nacionalnu tako i internacionalnu kuhinju, garantuju kulinarsko putovanje koje će vaši gosti pamtiti. Mogućnost personalizovanog izbora menija omogućava vam da svoj dan učinite još posebnijim.

Dekoracija Iz Snova

Od elegantnih postavki stolova do maštovitih cvetnih aranžmana, tim za dekoraciju restorana Easy posvetiće se svakom detalju, obezbeđujući da vaš prostor izgleda upravo onako kako ste zamislili.

Venčanje pod Zvezdanim Nebom

Naša bašta od 750 m² nudi ne samo prelepu “kućicu” za venčanje sa pogledom na reku, idealnu za ceremoniju građanskog venčanja ili sečenje torte, već i nezaboravnu kulisu za vaše venčanje na otvorenom.

Besprekorna Organizacija

Uz podršku našeg iskusnog tima, uključujući konobare, barmene, kuhinjsko osoblje, hostesu, obezbeđenje i čistačicu, kao i posvećenog menadžera restorana, svaki aspekt vašeg venčanja biće savršeno organizovan.

Bez Brige o Detaljima

Od profesionalnog sistema za hlađenje i grejanje, vrhunske ventilacije, agregata za neprekidno napajanje električnom energijom, do mladenačkog apartmana i wifi konekcije, sve je tu da vaš dan prođe bez ikakvih briga.

Muzika Koja Pokreće Emocije

Iako muzika nije uključena u cenu, s radošću ćemo vam preporučiti bendove s kojima imamo izvanredna iskustva, osiguravajući da atmosfera bude tačno onakva kakvu ste sanjali.

Restoran Easy je više od mesta za venčanje; to je mesto gde se vaše želje s lakoćom pretvaraju u stvarnost, a ljubavne priče dobijaju svoj srećan završetak. Posetite nas i dozvolite da zajedno stvorimo dan koji će zauvek ostati u vašem srcu.

Lokacija

Kontaktirajte nas