Restoran Falkensteiner nalazi se u sklopu istoimenog hotela, koji je deo poznatog austrijskog hotelskog lanca koji označava hotele visoke klase, nalazi u se u centru poslovne i moderne zone prestonice na Novom Beogradu. Hotel se ubraja u najprestižnije hotele u Beogradu i na Balkanu.

Ukoliko ste ljubitelji intimne atmosfere želite da svojim gostima priredite nešto jedinstveno i  odskočite od standarda onda je Restoran Falkensteiner pravi izbor za vas bilo da organizujete privatnu proslavu, korporativni događaj, team building, venčanje ili bilo koji tip veselja. Enterijer restorana će osvojiti i one najizbirljivije goste. Dizajn je inspirisan  vrlo retkim dragim kamenom Pink Topaz (što je ujedno i bivše ime restorana). Povezan sa bezuslovnom ljubavlju, zadovoljstvom, bogatstvom i prosperitetom, Pink Topaz je najređa vrsta topaza. Enterijer restorana ostavlja jak utisak elegancije i luksuza.

U restoranu Falkensteiner, gosti imaju priliku da isprobaju savršenu fuziju moderne kuhinje u skladu sa svetskom trendovima uz fin dodir tradicionalne Srpske kuhinje.

Vaši gosti lako do hotela mogu doći javnim prevozom iz bilo kog dela grada ukoliko dolaze kolima značajna prednost je i veliki parking prostor ispred Hotela kao i podzemna garaža.

Iskusite čari Hotela Falkenstainer.

Na upit.

Lokacija - Restoran Falkensteiner