Elegantan i dobro opremljen prostor u kombinaciji sa stručnim osobljem čini restoran Gabbiano idealnim mestom za organizovanje raznih svečanosti. Ukoliko Vam treba prostor za  poslovni sastanak, seminar, prezentaciju, promociju ili modnu reviju restoran Gabbiano je pravo mesto. Kapacitet restorana je 250 gostiju, a sa baštom može ugostiti i do 500 osoba. Ako želite da uživate u prirodi i provedete prijatne trenutke sa svojim prijateljima, preporučujemo Vam najveću i najlepšu baštu na Dunavu, koja pruža blistav pogled na reku.

VENČANJE

Potrudićemo se da proslava vašeg venčanja bude raskošna i jedinstvena! Elegantan i moderan ambijent sa veličanstvenim pogledom na reku, dobra hrana i vrhunska usluga obezbediće fenomenalan boravak gostima, a vašoj svadbi dati epitet svadbe za pamćenje. Prelepa bašta daje jos jednu mogućnost, a to je venčanje na otvorenom. Proslavite vaš poseban dan sa stilom! 

KORPORATIVNE PROSLAVE

Profesionalno za Vas organizujemo kompanijske proslave: team building, koktel party, seminar, prezentaciju, promociju, kurs, press konferenciju, modnu reviju! Obezbedićemo profesionalnu i detaljnu pripremu kompletnog programa. Uz naše posvećeno osoblje, vaši skupovi će biti organizovani besprekorno!

Restoran Gabbiano je prepoznatljiv po svežim i kreativnim idejama kada je u pitanju organizacija vaše rođendanske proslave, godišnjice, mature, rođenje deteta, momačke i devojačke večeri. Daćemo sve od sebe na Vam organizujemo nezaboravnu proslavu koja će svima ostati u lepom sećanju. 

Cena po upitu

Lokacija

Kontaktirajte nas