U srcu prirodne oaze, na Adi Cignaliji, nalazi se restoran Green Mill, savršeno mesto za sve one koji žele da svoje posebne trenutke proslave na jedinstven i nezaboravan način. Sa kapacitetom od 120 gostiju i velikim parkingom koji može da ugosti oko 50 vozila, Green Mill predstavlja idealan izbor za organizaciju raznih događaja, uključujući rođendane, krštenja, svadbe, poslovne ručkove i večere, korporativne proslave, pa čak i seminare.

Proslave u Green Mill-u karakteriše trajanje od 6 sati, tokom kojih će gosti uživati u mirnom delu grada, daleko od svakodnevne gužve, sa predivnim pogledom na jezero. Ono što ovaj restoran čini posebnim jeste njegova sposobnost da osigura privatnost i ekskluzivnost svakog događaja.

Green Mill je projektovan sa posebnom pažnjom, gde su arhitekte i dizajneri enterijera uspeli da stvore prostor koji se savršeno uklapa u ekološki ambijent okoline. Korišćenjem prirodnih materijala i zadržavanjem fokusa na održivost, stvoren je ambijent koji pruža osjećaj ugode i povezanosti s prirodom.

Za najmlađe goste posebno je osmišljen i uređen prostor za zabavu, koji je siguran i pruža mogućnost za bezbrižnu igru, dok se odrasli mogu opustiti u prijatnom okruženju restorana. Profesionalno odabrano osoblje posvećeno je pružanju izuzetnog iskustva svim gostima, garantujući visok kvalitet usluge, hrane i pića.

Bilo da planirate porodični događaj, želite da proslavite važan životni trenutak ili organizujete poslovni skup, Green Mill nudi usluge koje će zadovoljiti vaše želje i potrebe. Uz obećanje da će svaki događaj biti realizovan sa pažnjom i posvećenošću, restoran Green Mill predstavlja mesto gde će se svaka proslava pretvoriti u nezaboravno iskustvo, obogaćeno mirisom prirode i šumom vode. Dobrodošli u Green Mill, gde se svaki trenutak pretvara u trajnu uspomenu.

Lokacija

Kontaktirajte nas