Restoran Milošev konak sagrađen još 1834. godine u najstarijem, Topčiderskom parku. Objekat ima istorijski značaj i nalazi se u ambijentalnom zaštićenom prostoru. Nekada služio za lične potrebe Miloša Obrenovića, a poslednjih decenija ovaj restoran su posećivale najeminentnije strane i domaće ličnosti.

Danas restoran Milošev konak pruža vrhunsku ugostiteljsku uslugu. Uz bogatu ponudu nacionalnih jela i jela internacionalne kuhinje uz isto tako bogat izbor domaćih i stranih pića.

Gostima je na usluzi jedna od najlepših bašti u Beogradu, uvučena u debeloj hladovini stoletnog drveća.

Ovaj fenomenalan prostor je idealan za razne tipove proslava! Možete napraviti sjajnu žurku povodom 18. rođendana , ili organizovati korporativnu proslavu! Proslavite vaše venčanje u ovom fenomenalnom i ugodnom ambijentu Miloševog Konaka. Restoran pruža velike mogućnosti za razne svečanosti, krštenja, prezentacije, svadbe, seminare, poslovne ručkove i večere kao i druge vrste zabave i veselja.

Osim po hrani, restoran se, naravno, meri i po usluzi. Tu restoranski kritičar ne može primeniti aršine pomodnih „restorana-muzeja ukusa“. Na mesta kakvo je „Milošev konak“ dolaze tradiciji i porodici skloni ljudi, te su konobari najbolji ako su prisni i familijarni. Ovi u „Miloševom konaku“ su takvi.

Na raspolaganju su vam 2 sale koje se po potrebi mogu spojiti. Prva sala je kapaciteta 250 gostiju, druga do 70 gostiju.

Cena zavisi od vrste proslave

Lokacija

Kontaktirajte nas