Dobrodošli u Svečanu Salu Lewisia – Mesto Gde Se Snovi Ostvaruju

Naša Priča

Posle 16 godina predanog rada i uspeha u ugostiteljstvu, odlučili smo da našu strast prema stvaranju nezaboravnih trenutaka podignemo na viši nivo. Predstavljamo vam naš novi ponos – Svečanu Salu Lewisia, mesto gde će svaki važan događaj u vašem životu dobiti zasluženi sjaj.

Naša nova svečana sala nudi prostrani ambijent koji udobno prima do 160 gostiju, dok naša idilična bašta može ugostiti dodatnih 50. Bilo da planirate venčanje, krštenje, firmu proslavu, kongres ili čak slavu, Lewisia je tu da vašem događaju pruži poseban pečat. Verujte nam da organizujete vaš događaj kod nas i obećavamo da ćete kao uspomenu poneti ne samo osmehe na licima vaših gostiju već i trajne uspomene.

Izvanredna Lokacija i Pogodnosti

Naša sala se nalazi na izvanrednoj lokaciji kod Autokomande, lako dostupna iz svih delova grada, što će vašim gostima omogućiti lako dolazak na vašu svečanost. Pored toga, raspolažemo sa velikim parking prostorom, što znači da ne morate brinuti o parkiranju za vas i vaše goste.

Savršen Sklad Kvaliteta i Cene

U Lewisiji verujemo da luksuzni događaji ne moraju nužno biti povezani sa visokim cenama. Ponosni smo na naš odličan odnos cene i kvaliteta, što našu ponudu čini dostupnom širokom spektru klijenata koji žele da njihov važan događaj proslave na poseban način.

Zašto Izabrati Lewisiju?

  • Autentičan Enterijer: Naša svečana sala dizajnirana je sa ljubavlju i pažnjom, nudeći jedinstvenu atmosferu koja će vaš događaj učiniti nezaboravnim.
  • Profesionalna Usluga: Naš tim stručnjaka za ugostiteljstvo posvećen je vašem zadovoljstvu, garantujući da će svaki aspekt vašeg događaja biti izveden besprekorno.
  • Nezaboravno Iskustvo: Svaki događaj u Lewisiji je poseban. Bilo da slavite brak, rođendan ili bilo koji drugi važan trenutak, obećavamo da će to biti iskustvo koje ćete pamtiti i dugo prepričavati.

Dobro Nam Došli!

Pozivamo vas da posetite Svečanu Salu Lewisia i sami se uverite u čaroliju koju možemo stvoriti zajedno. Bilo da sanjate o velikom venčanju ili intimnom okupljanju, mi smo tu da vaše snove pretvorimo u stvarnost. Dobro nam došli u Lewisiju, gde se svaki trenutak pretvara u trajnu uspomenu.

Lokacija

Kontaktirajte nas