Vila Ariana nudi svoje gostoprimstvo u pre svega prelepom, komfornom i prijatnom za boravak objektu, udaljenom samo 15 kilometara od Beograda, u središtu bujne vegetacije i čistog vazduha.

Vila je građena namenski, za uživanje vikendom i  odmor, sa velikim akcentom na komforu. Ima 250 kvadrata, a okružena je sa dvadeset ari zelenih površina i letnjikovcem u etno stilu. Vila Ariana nudi opciju kratkoročnog iznajmljivanja na dan ili više.

Sem komfornog smeštaja i letnjikovca, svi gosti imaju mogućnost da koriste dva zidana roštilja, sač, kotlić kao i  teren za mali fudbal. U letnjim danima gostima je na raspolaganju i bazen.

Unutrašnjost vile je kvalitetno opremljena i  vrlo funkcionalna. Sve sobe su velike i samim tim vrlo komforne za boravak gostiju.

U prizemlju se nalazi potpuno opremljena kuhinja sa trpezarijom ,hodnik i toalet. Na spratu se nalaze dve velike spavaće sobe. Svaka soba ima svoj toalet uključjući i dnevnu tako da se na spratu ukupno nalazi 3 toaleta. Dnevna soba je prilično velika krasi  je  kamin i veliki broj udobnih garnitura za sedenje, tako da je idealna da u njoj provedete svoje najlepše trenutke okruženi prijateljima.

Maksimalni broj osoba koji može prespavati u vili: 10.

Gostima je na raspolaganju pribor za jelo, čaše, escajg, higijenski elementi, klima, Wi-Fi, televizor  kao i muzički sistem sa ozvučenjem koji možete koristiti.

Grejanje je etažno, sistem radijatora je rasprostranjen u celoj kući. Pa je u celom objektu jako toplo.

Dozvoljeni su kućni ljubimci.

Vila se se nalazi u Barajevu, i do nje se vrlo lako dolazi. U dvorištu imamo parking za 5,6 automobila.

Cena vikend dani – 140 € po noćenju za najam celog objekta

Cena radni dani – 120 € po noćenju za najam celog objekta

 

Kontakt telefon: 060 434 66 22

 

Cena vikend dani – 140 € po noćenju za najam celog objekta

Cena radni dani – 120 € po noćenju za najam celog objekta

Lokacija

Kontaktirajte nas