Svečana sala “White Pearl” nalazi se u sklopu Hotela Falkensteiner, jednog od najprestižnijih hotela u prestonici i na Balkanu. Hotel je deo istoimenog austrijskog lanca hotela, koji označava luksuzne hotele visoke klase.

Hotel se nalazi na Novom Beogradu ali u  blizini i centra grada, odlično povezan sa aerodromom, hotel nudi moderan dizajn, komfor, kao i vrhunsku uslugu. Sa svojom futurističkom fasadom, hotel spolja zaista izgleda imresivno. Međutim to je samo početak. Pravi entuzijazam počinje kada prvi put uđete u Falkeinsteiner Hotel u Beogradu.

Ovaj savršeno uspešan spoj tradicije i modernizma hotel duguje svom svetski poznatom arrhitekti, Borisu Podrecci.

Pored lako dostupne lokacije Hotela, prednost je i veliki parking prostor ispred Hotela kao i podzemna garaža.

Kao takav, hotel je savršeno mesto za obeležavanje svih tipova proslava, korporativnih događaja, team building-a, svadbenih proslava i svih drugih lepih trenutak u  svečanoj sali “White Pearl”.

Za vaše najlepše trenutke u svečanoj sali “White Pearl” posvećeni kulinarski team je spremio najraznovrsnije menije, gosti imaju priliku da isprobaju savršenu kombinaciju Internacionalne kuhinja sa dodirom tradicionalne Srpske kuhinje, obogaćenu savremenim i urbanim jelima.

Pridružite nam se, očekujemo vas u Hotelu Falkenstainer.

Na upit.

Lokacija

Kontaktirajte nas