Klub Bombo Dzej: Savršeno mesto za vašu proslavu

Iznajmljivanje Kluba Bombo Dzej u centru grada za vašu proslavu. Klub je nov i moderno opremljen. Nalazi se na idealnoj lokaciji, u samom srcu Beograda, na 20 metara od Knez Mihailove ulice. Odlično je povezan autobuskim linijama iz svih delova grada.

Enterijer i kapacitet: Klub Bombo Dzej

Enterijer kluba je urađen u kombinaciji mermera i drveta. Na raspolaganju su barski stolovi, visoka sedenja i kožni separei. Idealan za manje i veće proslave, prima od 50 do 250 gostiju.

Usluge i događaji: Klub Bombo Dzej

Klub se izdaje za dečije rođendane, punoletstva, žurke, momačke i devojačke večeri, diplomske večeri i druge događaje. Profesionalno osoblje i menadžeri su tu da vaš događaj bude nezaboravan. Dodatne usluge uključuju angažovanje benda, fotografisanje, ketering i druge opcije.

Klub Bombo Dzej je potpuno nov i moderno opremljen prostor za proslavu. Nalazi se na idealnoj lokaciji u centru Beograda. Vlasnik kluba je čuveni pevač Džej Ramadanovski, poznat po odličnom pevanju i zabavljanju gostiju. Ovo mesto  nudi savršenu atmosferu i profesionalnu uslugu za sve vrste proslava. Ne propustite priliku da svoju proslavu učinite nezaboravnom!

Savremena rasveta i ozvučenje

Klub Bombo Dzej se ponosi svojim najsavremenijim sistemom rasvete i ozvučenja, inspirisanim najboljim svetskim klubovima. Ovaj vrhunski sistem garantuje nezaboravnu atmosferu i doživljaj za sve goste, bez obzira na vrstu proslave koju organizujete.

Fleksibilnost i prilagođavanje

Klub Bombo Dzej razume da svaki događaj ima svoje specifičnosti i zahteve. Upravo zbog toga, menadžment kluba i osoblje su spremni da se prilagode vašim potrebama i željama kako bi vam pružili najbolje moguće iskustvo. Bez obzira da li želite intimnu proslavu ili veliku žurku, Klub Bombo Dzej je tu da vam izađe u susret.

Sigurnost i udobnost

Vaša bezbednost i udobnost su prioritet. Klub pruža profesionalno obezbeđenje koje vodi računa o sigurnosti svih gostiju. Pored toga, prostrani prostor i udobna sedenja garantuju prijatno i ugodno iskustvo za sve posetioce.

Jednostavan proces zakazivanja

Klub nudi jednostavan proces zakazivanja, kako biste bez muke organizovali svoju proslavu. Klub možete pogledati svakog dana u periodu od 18h do 22h uz prethodno zakazivanje telefonom. Ne oklevajte da se obratite nasem timu, koji će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoći u planiranju vašeg događaja.

Ovo je idealno mesto za organizovanje različitih vrsta proslava i događaja. Uživajte u modernom enterijeru, savršenoj atmosferi, vrhunskoj usluzi i prilagodljivosti koju nudi ovaj jedinstveni klub. Ne propustite priliku da svoju proslavu učinite nezaboravnom, gde će vaši gosti doživeti maksimalno uživanje u ovom prelepom prostoru.

Cena zavisi od vrste proslave i broja gostiju

Lokacija

Kontaktirajte nas