Restoran Balašević odlikuju prefinjena elegancija i izuzetan kvalitet usluge. Prepoznatljiv po vrhunskoj internacionalnoj i nacionalnoj kuhinji, restoran Balašević nudi ukuse inspirisane različitim kulinarskim kulturama ali neguje i ono najbolje od lokalne kuhinje. Enterijer restorana je elegantan i komforan, spreman da svojom modernim standardimaizađe u susret svim željama gostiju.

PROSLAVA VENČANJA

Restoran Balašević je prava destinacija svečane proslave Vašeg venčanja! Najsrećniji dan u Vašim životima proslavite sa stilom u fantastičom ambijentu restorana Balašević koji je kao stvoren i po enterijeru i po profesionalnoj usluzi za slavlje svečanog tipa.

PROSLAVA ROĐENDANA

Proslavite rođendan u Restoranu Balašević! Organizujte proslavu 18. rođendana na ekskluzivan način kako i doliči Vašem danu u fenomenalnom ambijentu restorana Balašević! Proslavu vašeg rođendana svi će pamtiti po jednoj ludoj žurci koja odiše glamurom.

KORPORATIVNA PROSLAVA

Idealno mesto za proslavu poslovnih pobeda i korporativne proslave je upravo Restoran Balašević! Proslavite Vaš poslovni uspeh ili organizujte slavlje sa saradnicima koje će obeležiti na najlepši način korporativni napredak na zadovoljstvo Vas i vaših kolega!

KRŠTENJE

Krštenje vašeg deteta proslavite svečano u restoranu Balašević! Ovaj poseban dan zaslušuje da se proslavi na najbolji način i zato se trudimo da našim gostima maksimalno izađemo u susret i ulepšamo slavlje.

POSLOVNI RUČAK

Poznato je da sjajni poslovni poduhvati počinju ili se proslavljaju poslovnim ručkom, a usluga, profesionalnost i bogata ponuda Restorana Balašević je mesto kojim ćete ostaviti najbolji utisak na vaše poslovne partnere.

SEMINARI I PREZENTACIJE

Restoran Balašević poseduje konferencijsku salu za 250 osoba i odličan je izbor za održavanje seminari ili prezentacija i mesto sa kojim ćete pridobiti pažnju vaših klijenata i saradnika. Prednost sale je što je dijaznirana i opremnjena da se prilagodi organizovanju najrazličitijih skupova.

 

Cena po upitu

Lokacija

Kontaktirajte nas